.

.

Шлейка за разходка на детето, асистент за обучение сидению и стоянию дете Ръчно асистент с регулируем в слабините Защитен вдигане и вытягиванием с Двойно предназн?

Шлейка за разходка на детето, асистент за обучение сидению и стоянию дете Ръчно асистент с регулируем в слабините Защитен вдигане

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

[Помощник за деца и родители) - предпазни Колани за детски ходунков не само да помогне на детето да ставам, да запази равновесие и устойчиво разходка в периода на кърменето, но и помагат на родителите да се намали болката в гърба, возникающую при пиститеС помощта на тази на продукта, тя може да помогне на детето да се предпазят от деформации на гръбначния стълб или вывиха на ставите. [Висококачествени материали] -С перлата на памук за химикалки и раменни ремъци, удебелени памук подложки за панталони и жилетка, това може да се предотврати нараняване на детето.Благодарение на дышащему на материала и дизайна той е подходяща за всички сезони. [Регулиран за различни размери] - Колани и катарами сигурност тази детска прогулочной системата се регулират, не е нужно да се притеснявате за това, тя е подходяща за големината на тялото на вашето дете, или не. [Лесна за употреба] - С цип кука и примка отзад му лесно обличане или разтоварят.Освен това, предпазен колан с 4 варианта на употреба в зависимост от способността на детето да ходи : изкачване с промежностью за начало на обучение, изкачване без перинеума, за готовност да се изправи, Гостилница с промежностью за ходене без спотыкания, гостилница без квалификация за самостоятелна разходка. [Че получавате] - 1 Ръчна шлейка за детски ходунков с хубав модел, която ще се хареса на бебето.Преносима детска пешеходната шлейка за деца не само помага на детето да ставам, да запази равновесие и устойчиво разходка в период на развитие на бебето, но и може да помогне на родителите да се намали болката в гърба, възникнали при пистите. 4 вида стил се използват в зависимост от способността на детето да ходи : Изкачване с промежностью за начало на обучение, изкачване без перинеума, за готовност да се изправи, тяга с промежностью за ходене без спотыкания, жаден, без да перинеума за самостоятелна разходка.

Други функции

Най-добри сделки