.

.

Дамска Лятна Тениска с Изображение на Ботаническата Областта на Цвете, Свободна Блуза С Флорални Принтом Топ С Цветен Модел За Момичета, Ежедневни тениски С Къс Ръ?

Дамска Лятна Тениска с Изображение на Ботаническата Областта на Цвете, Свободна Блуза С Флорални Принтом Топ С Цветен Модел За Момичета,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Смес от памукЗакопчалката на копчета. ?【Плат premium】 Тази годишна реколта тениска с ботаническата модел е изработен от висококачествен материал.Тениска от смес на памук.Удобна и добре да се разтяга.Сладки тениски с принтом диви цветя.Мека кърпа, малко еластична, дишаща в чорап.Тя е не само лека, но и абсорбира потта.Идеален за спокойна ежедневието. ?【Дизайн】 Реколта ризи с флорални принтом за жени.Уникален и приятен дизайн.През цялата силует, проста и женствена годишният топ, променена формата на лицето, открива сексуалния си ключица.Къси ръкави, готин и модерен.Отличен за подвернутого или не подвернутого начин, те прави по-красива, секси и елегантен.Женска тениска с графичен модел за къмпинг, просто, но могъщо, подчертават вашият чар.Да се радвате на базова лятна тениска с ботаническата принтом отпред. ?【Повод】 Тази цветна тениска с полевыми цветя за жени са много подходящ за всякакъв повод, особено за срещи, пазаруване, практикуване на йога, работа, обучение, плаж, ваканция, пътуване, партита, концерти, спорт, кафенета, фитнес и т. Риза Plant mom - идеалният подарък за Деня на майката, рожден Ден, карнавал, годишнина, абитуриентски бал, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, Нова година и т. Тези забавни върхове с цветен модел са подходящи за подарък на вашата любима или приятелка, те им се хареса. ?【Идеалната двойка】 Дамски ежедневни тениска с къс ръкав в сладък цвете, дамски суитчър на лято-есен, която лесно се комбинират с други.Например, къси панталони, дълги панталони, дънки, рокля, гамаши, бели обувки, ботуши, и т. Толкова красива и изящна тениска ще ви направи по-модерни и по-атрактивни!Идеална тениска за пролетта, лятото, есента и зимата. ?【Предпоставка включва】 1 * Дамска риза с ботанически цветове.Тази женска тениска с изображение на слънчоглед с цифри подходящ за различни видове организми.Моля, запознайте се с таблицата за размери на изображенията на стоки, преди да поръчате, за да се уверите, че той е подходящ.Препоръчва се ръчно/машинно пране в студена вода, сушене без избелване.

Други функции

Най-добри сделки