.

.

Калъф за Kindle (11-то поколение, випуск 2022 г.) - Лек защитен калъф с каишка за ръка (не е подходящ за Kindle Paperwhite или Kindle10th)

Калъф за Kindle (11-то поколение, випуск 2022 г.) - Лек защитен калъф с каишка за ръка (не е подходящ за Kindle Paperwhite

BGN 47.12

Брой продукти
На склад

【Забележка】 Само за 6 "Kindle 11th Генерал 2022 Моля, убедително потвърдете номера на модела върху задния панел на вашето устройство за четене на електронни книги, преди да купите своята практика.Не е подходящ за Kindle Paperwhite или други електронни ридеров Kindle. 【Дизайн за една ръка】Каишка за ръката ви позволява да се чете с една ръка по-лесно и по-удобно.Специален дизайн на ръбовете може да се предотврати увреждане, причинено от падането, за да ви защити. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 kindle 11-то поколение заслужава най-добрата защита, затова сме създали калъф за kindle 11-то поколение 2022.Калъф kindle е изработен от висококачествен синтетичен материал PU, подплата от меки влакна и твърд корпус от КОМПЮТЪР в долната част, осигуряващ пълна защита. 【Обмислена идея за подарък за читателите 】– Нашият калъф 2022 - това е един разумен избор за подарък за всеки, който обича да чете, особено за пътниците, които никога няма да се раздели със своите цифрови книги. 【Разнообразие от стилове】 Моделите са разнообразни, а цветовете са ярки, за да отговарят на вашите различни нужди. Компактен корпус, проектиран за 11-то поколение 2022 година на издаване.Калъф предпазва от ежедневните травми и съчетава в себе си тази защита, без увеличаване на обема. Ултра-лек защитен капак в твърди корици от синтетика най-високо качество; Вътрешна облицовка от микроволоконной велур защитава вашето устройство от scuffs и драскотини и създава допълнителен слой на защита и комфорта3.Каишка за ръката ви позволява да се чете с една ръка по-лесно и по-удобно.Специален дизайн на ръбовете може да се предотврати увреждане, причинено от падането, за да защити своя 4. Деликатен външен вид предпазва оборудването от надраскване, прах и пръски.А подплата от микрофибър предпазва екрана от всякакви драскотини и scuffs. Разработени идеи за подаръци за читателите - нашите седалките - отличен избор за всеки, който обича да чете, особено за тези пътници, които никога няма да се раздели със своите електронни книги, и ще бъде чудесен подарък за приятел или любим човек. Точно приятелка, запазени слот за зареждане на USB и положението на клавишите включване - всички функции може да се ползва, без да махате чехла7.Изключително тънък и лек предпазва вашето устройство, без добавяне на ненужни обем или тегло.

Други функции

Най-добри сделки