.

.

Healeved 2 бр. Притежателя на Белина за химическа Вълна за дома, Тава за врата, Салонная Химическо Завивка, Преносим Поставка За Подреждане на Раменете, Контейнер За Кра?

Healeved 2 бр. Притежателя на Белина за химическа Вълна за дома, Тава за врата, Салонная Химическо Завивка, Преносим Поставка За Подреждане

BGN 13.92

Брой продукти
На склад

PVCЗащита на дрехи за коса : Използвани висококачествени материали.Фризьорски инструменти : Отлична изработка, липсата на остри ръбове, гладка повърхност, достатъчно място за съхранение на инструменти.Поставка за врата за химическата на вълна коса : не създава бъркотия, нагънат дизайн позволява на водата и косата леко да се оттича.Лесен за почистване и петна косата, също така може да се съхранява салонные инструменти.Аксесоари за дома фризьор-стилист : - Инструмент за създаване на прически - това е един изискан подарък за вас или любимите си момичета за красота със собствените си ръце.Тава за изплакване на косата : Добър материал, дебел и здрав, много стабилен и удобен за своя употреба. Тава за коса за Защита на дрехи : Използвани висококачествени материали.Фризьорски инструменти : Отлична изработка, липсата на остри ръбове, гладка повърхност, достатъчно място за съхранение на инструменти.Поставка за врата за химическата на вълна коса : не създава бъркотия, нагънат дизайн позволява на водата и косата леко да се оттича.Лесен за почистване и петна косата, също така може да се съхранява салонные инструменти.Аксесоари за дома фризьор-стилист : - Инструмент за създаване на прически - това е един изискан подарък за вас или любимите си момичета за красота със собствените си ръце.Тава за изплакване на косата : Добър материал, дебел и здрав, много стабилен и удобен за своя употреба.Пратката включва 2 тава за врата Особености-Широко приложение, тава за вода и тавата за врата за съхранение на средства за химическа вълна, коса и фризьорски инструмент. - Размер : около 32,00 X35,00 X9,00 см./12,58 X13,76 X3,54 инча. - Материал : PVC. -, дрехите ще се намокри при фризьорски салони, това може да предпази дрехите си, което е много удобно. - Инструмент за стайлинг на коса, един хубав подарък за вас или ваши приятелки, които се занимават с парикмахерским изкуството на ръцете си. -Изработен от PVC материал, не причинява вреда на кожата и на косата, е безопасен за употреба. - Професионални салонные аксесоари за фризьорски салон, фризьорски салони или домашно ползване със собствените си ръце.Опростете си прическа.Информация за стоки тава за коса за защита на дрехи на Кабинковия сменящи се тава за фризьори, осигуряващ чисто, лесно и професионално измиване и оцветяване на коса във всеки дом или заведение.

Други функции

Най-добри сделки