.

.

Toddmomy Преносими Вентилатори Чанти за ръчни Ветрила от Органза 50шт Чанти За Ветрила от Органза Сгъваем Фен Чанта, изработена От Органза Бели Торбички От Органза в съ?

Toddmomy Преносими Вентилатори Чанти за ръчни Ветрила от Органза 50шт Чанти За Ветрила от Органза Сгъваем Фен Чанта, изработена

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Органза ✨ Лесна употреба : лесно се отваря и затваря с помощта на дантела : можете да поставите в пакети от много малки неща, за затягане на херметизацията и се отпуснете херметизацията, когато искате да извадите нещо. ✨ Лесно да носите със себе си : лек и с малки размери, можете да го поставите в чанта, раница, пътен калъф, чекмеджета, шкаф,. ✨ Висококачествен материал : изработен от органза, подарък пакет траен и изискан външен вид. ✨ Чанти за ветрила от органза : хубави подаръци за вашите приятели и любими хора : подаръчни торбички от органза малки и изящни; Идеални за съхранение на подаръци в собствения си стил. ✨ Какво получавате? : Пратката включва 50 бр. чанти за ветрила от органза.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Описание Подарък чанта е изработена от прозрачен прежда, траен и изискан на вид.Лек, малък размер, удобен за носене.Всяка чанта е оборудвана с шнурком, който улеснява затваряне и отваряне.Можете да използвате тези прозрачни марля пакети с всеки ръчен фен дължина до 9 инча.Това могат да бъдат подаръци, бонбони за Свети Валентин, цветя, аромати, бижута, изделия, при пътуване!Характеристики - Цвят : бял.- Материал : органза.- Размер : около 26 x 6 x 0,05 виж - Подарък пакет е изработен от прозрачна прежда, траен и изискан на вид.- Изискани подаръци за вашите приятели и любими хора : малък и изискан подаръчен пакет от органза; Подходящ за съхранение на подаръци в собствения си стил.- Лесно отваряне и затваряне с помощта на кабел : можете да поставите в чанта за много малки обекти, за да затегнете печат и се отпуснете го, защото искате да извадите тези неща.- Лек, малък размер, могат да бъдат поставени в чанта, раница, куфар, кутия за тоалетна, - бижута, козметика, бонбони, подаръци или саше.В комплекта са включени 50 мешочков от органза.

Други функции

Най-добри сделки