.

.

Отвертка с механизма на палеца FASTECH от 18 теми, Разборный Набор от Въртящи се Магнитни Отвертки с механизма на палеца, Набор от Инструменти за ремонт на дома с Отверт?

Отвертка с механизма на палеца FASTECH от 18 теми, Разборный Набор от Въртящи се Магнитни Отвертки с механизма на палеца, Набор

BGN 6.23

Брой продукти
На склад

1 Продукт включва в себе си : Вие ще получите комплект отвертки от 18 теми, съдържащ 16 сменяеми инструментални глави, една дръжка на отвертка с механизма на палеца и един на магнитен клещи.Правилния размер се използва в точното място в съответствие с вашите нужди. Отличен материал : късче от хромованадиевой стомана CR-V, по-висока твърдост, по-здрав, това не е лесно да навредят, когато се използва. Регулируема конструкция : Инструмент е оборудван с регулируем интерфейс, който позволява регулиране на дължината на главата отвертка в съответствие с изискванията.Глава за дозиране може да се променя по желание.Едно нещо за няколко цели. Устойчива на плъзгане конструкция : Отвертка, изработени от висококачествени материали, което я прави по-удобни за употреба.Тя също така е оборудвана с плъзгане конструкция.Прави я лесна за използване. Магнитен дизайн : Корона отвертка има силни магнитни дизайн, който може лесно да поеме винт.Това е добър избор за инструмента за избор.

Други функции

Най-добри сделки