.

.

Куки ZUKEEGG за Окачване на 8 бр. Пластмасова Кука Без лепило, Кука За Стая, Кука за дрехи, Домакински Безшевни Триъгълни Кука Закачалка за Кухня, Баня (Цвят: B)

Куки ZUKEEGG за Окачване на 8 бр. Пластмасова Кука Без лепило, Кука За Стая, Кука за дрехи, Домакински Безшевни Триъгълни Кука

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

✦Широко се използва върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, пластмаса и т, Особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките. ■ с Нов дизайн, креативна триъгълна форма. ■ Не се страхува от влага, устойчива адсорбция дори и във влажна среда. ■ Подходящ за спални, хол, кухня, баня и т. ■ Не се препоръчва да се инсталира на стена, които не са подложени на въздействието на силите, като белосаните стени, циментова стена, матирано стъкло, тапет и т. ✦Широко се използва върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, пластмаса и т., Особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките. ■ с Нов дизайн, креативна триъгълна форма. ■ Не се страхува от влага, устойчива адсорбция дори и във влажна среда. ■ Подходящ за спални, хол, кухня, баня и т. ■ Не се препоръчва да се инсталира на стена, които не са подложени на въздействието на силите, като белосаните стени, циментова стена, матирано стъкло, тапет и т. Материал : пластмаса Применимая сцена : Начало Размер : както е показано Цвят : бяло, жълто, оранжево, зелено Количество : 8 бр.

Други функции

Най-добри сделки