.

.

Happyyami Украса за Лицето, Вечерни Етикети за Грим, Кристали, Стикери За Тялото, Лигавицата На Зърната, Бижута за Тяло, Кристални Временни Татуировки, Стикери за Фестив?

Happyyami Украса за Лицето, Вечерни Етикети за Грим, Кристали, Стикери За Тялото, Лигавицата На Зърната, Бижута за Тяло,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

✨ ЕТИКЕТИ с декорации от кристали за тяло : просто нанесете скъпоценни камъни, на лице или тяло, и това ще ви направи център на партита ✨ Един размер подходящ за повечето : Размери са 18 см. * 12 см * 0,3 виж изглежда Страхотно, независимо от размера на чашата си.Кристали облегают гърдите формата за носене. ✨ УДОБЕН И ЛЕСЕН ЗА ЧОРАП : самоклеящийся, готови за чорап с прости да нанесете с помощта на медицински, хипоалергенни лепило, не съдържаща латекс. ✨ ВОДОУСТОЙЧИВА И защитени от изпотяване : етикети за тялото отлични за рейвов и посещения на партита и на басейна, фестивали и модни събития.Каквато и да е причина, те провокационны. ✨ ЕТИКЕТИ С декорации за ТЯЛО : украсете своя най-сладък екипировки, носете под майками, долни бельо или дори замяна на върха бикини.Можете да ги използвате в много сцени, като барове, партита, фестивали и т. ✨ ЕТИКЕТИ с декорации от кристали за тяло : просто нанесете скъпоценни камъни, на лице или тяло, и това ще ви направи център на партита. ✨ Един размер подходящ за повечето : Размери са 18 см. * 12 см * 0,3 виж изглежда Страхотно, независимо от размера на чашата си.Кристали облегают гърдите формата за носене. ✨ УДОБЕН И ЛЕСЕН ЗА ЧОРАП : самоклеящийся, готови за чорап с прости да нанесете с помощта на медицински, хипоалергенни лепило, не съдържаща латекс. ✨ ВОДОУСТОЙЧИВА И защитени от изпотяване : етикети за тялото отлични за рейвов и посещения на партита и на басейна, фестивали и модни събития.Каквато и да е причина, те провокационны. ✨ ЕТИКЕТИ С декорации за ТЯЛО : украсете своя най-сладък екипировки, носете под майками, долни бельо или дори замяна на върха бикини.Можете да ги използвате в много сцени, като барове, партита, фестивали и т. Описание-Материал : смола с кристали Предпоставка включва 1 х комплект стикери с кристали за тялото.

Други функции

Най-добри сделки