.

.

Пневматична спирачка Dazakoot с дълга опашка в събирането, 15-Подножието Макара за ремонт пневматична спирачна система, 15 фута Пневматична спирачка в събирането на изх?

Пневматична спирачка Dazakoot с дълга опашка в събирането, 15-Подножието Макара за ремонт пневматична спирачна система, 15 фута Пневматична

BGN 20.00

Брой продукти
На склад

【Е по-безопасна конструкция с защита от деформации】 Нашия спирален маркуч с въздушно спирачка е по-сигурна конструкция със защита от деформации, което улеснява неговия монтаж на труднодостъпни местаПо-добре да се адаптират към полуприцепу в завой телескопического тип. 【Високо качество на спирално пневматични спирачки】 Нашия спирален маркуч за пневматични спирачки е изработен с помощта на превъзходно майсторство и висококачествени мрежести материали, осигуряване на надеждна и сигурна връзка за вашата пневматична спирачна система.Увеличеният въздушен маркуч осигурява допълнителна защита и по-дълъг живот. 【ПРУЖИННОЕ ВРЪЗКА】 Разработени с помощта на голям червено-синята въздушна линия с пружинным парапет за лесно свързване и расцепления, тези въздушни линии спестяват вашето време и усилия.Освен това, тяхната здрава конструкция и лесна за инсталиране конструкция осигуряват спокойствие и надеждна работа в продължение на много години. 【Месинг фитинг】 Въздушен маркуч с превръщането мед фитингом 1/2 " и пружинна защита за надеждни връзки от страна на трактора, тези въздушни линии отговарят или надвишават изискванията към маркучите SAE J844 A и DOT FMVSS 106, като се гарантира, че получавате продукт, съответстващ на стандартите на индустрията. 【Подмяна на】Леки и икономични тръба eclipse се използват за пневматични спирачки, контролно-измервателните уреди и помощни системи на полуприцепах, автобуси и други търговски превозни средства.Заменя Tectran 17215, Phillips 11-315, в tremec Слоун 451036 N. 【Е по-безопасна конструкция с защита от деформации】 Нашия спирален маркуч с въздушно спирачка е по-сигурна конструкция със защита от деформации, което улеснява неговия монтаж на труднодостъпни места.По-добре да се адаптират към полуприцепу в завой телескопического тип. 【Високо качество на спирално пневматични спирачки】 Нашия спирален маркуч за пневматични спирачки е изработен с помощта на превъзходно майсторство и висококачествени мрежести материали, осигуряване на надеждна и сигурна връзка за вашата пневматична спирачна система.Увеличеният въздушен маркуч осигурява допълнителна защита и по-дълъг живот. 【ПРУЖИННОЕ ВРЪЗКА】 Разработени с помощта на голям червено-синята въздушна линия с пружинным парапет за лесно свързване и расцепления, тези въздушни линии спестяват вашето време и усилия.

Други функции

Най-добри сделки