.

.

Suiwotin 2 елемента 5-Инчов Пружина Пин Затвори вратата, Пружина Капаче за тежки условия на работа, Стоманена Капаче на отвора на замъка за кабинет, Навес, Ремарке, обору?

Suiwotin 2 елемента 5-Инчов Пружина Пин Затвори вратата, Пружина Капаче за тежки условия на работа, Стоманена Капаче на отвора на

BGN 4.20

Брой продукти
На склад

Пратката включва : Опаковка от 2 теми, подпружиненная вратата се затвориДължина : 5 см, Ширина : 1-3 / 16 "Диаметър на болта : 3/8". 1 опаковка 4 х 25 мм винтове в комплекта.Здрав и антикоррозийный : пружина на бравата са изработени от висококачествени утолщенного материал, направен от неръждаема и въглеродна стомана, която е здрава, устойчива е на корозия и издържа на атмосферни условия.Плавно изключване : Вратата лесно се отделят чрез издърпване на дръжката, за да се смуче, габър, и габър защелкивается обратно, когато се освободите от дръжката.Лесно приваривается или прикручивается с помощта на винтовете за закрепване.Широко приложение : Пружина за заключване-бравата се използва широко като ключалки за шкафове, покрива шкафове, вратата на бараката, вратите на клетките, вратата на ремаркето, вратите, електрически шкафове и электромеханическом оборудване. С ГАРАНТИРАНО 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ако те не ви харесват съвсем, уведомете ни и ние ще ви възстановим стойността на покупката, без въпроси!Ние сме толкова уверени, че ще се наслаждавате на нашите продукти.Лесен за инсталиране болт на пружинна каишка с 4 монтиране отвори и стандартни винтове 4 x 25 мм в комплект.Здрава затвори държи здраво вратата е в затворено състояние.Изработен е от неръждаема щифтове, не се страхува от корозия.Универсално използване като замъка-капаче на затворени врати щракам ремаркета с общо предназначение, вратата клетки, клетки, сгради, оборудване и т. Технически параметри : - Д х Ш : 5 " x 1-3/16 инча/128 мм x 30 мм Дължина между 2 инструменти за монтаж дупки : 1-3/16 инча/30 мм, Диаметър на болта : 3/8 инча Брой болтове в комплекта : 4x25 mm Количество : 2 бр. Цвят на замъка-капаче с пружинным штифтом : хром Материал : неръждаема стомана, въглеродна стомана Покритие : полиран Забележка : Поради ръчно измерване се допуска отклонение до 1-2 мм. Моля, проверете размера на нашите изделия и да прочетете описание на размера на продукта преди покупката, за да избегнете евентуални неприятни усещания от покупки. 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Suiwotin предлага 30 дневна гаранция за връщане на парите.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се опитаме да решим проблема в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки