.

.

Брайттек Медисън вата. Разход на маса и Лампа, Таблица Лампа с безжичен панел, зарядно устройство и USB-порт, Нощна Лампа за четене, Нощна лампа с led лампа за спални, хо?

Брайттек Медисън вата. Разход на маса и Лампа, Таблица Лампа с безжичен панел, зарядно устройство и USB-порт, Нощна Лампа за четене, Нощна

BGN 45.27

Брой продукти
На склад

Настолни лампи за домашния офис - Brightech Madison е тънък маса с размери 18 x 18 инча, малък, в сравнение с обикновените нощни шкафчета с ширина 20 на 20 сантиметраТова помага на Madison да се побере в тесните къщи за гости и детски стаи.Този разход под лампа и за маса не може да се преобърне (например, потянувшись за будилник), тъй като лампа, поставена на масата, което също увеличава полезна повърхност на масата.Настолна лампа, която е съвместима с интелигентни устройства : за включване/ изключване работи с интелектуални контакти. (Изисква умен изход, приобретаемая отделно.) Разход на лампиона Madison и настолна лампа излъчват топла, интимна светлина, която създава приятна пространство, като една добра алтернатива приставному на масата в спалнята. Срок на експлоатация 20 години и энергосберегающая led крушка : В комплекта на тази комбинирана настолна лампа Brightech включва led лампа, предназначена за 20 000 часа, срок на служба, която при нормално използване е 20 години (около 3 часа на ден).Никога не трябва да сменяте крушка и да ви спести 90% на сметка за електричество в сравнение с халогенни лампи или лампи с нажежаема жичка, както и избягване на случайни изгаряния, ако почистите този под лампа. Интериор хол с безжична зареждане : Този тенис на лампиона средата на века е оборудван с безжичен панел, зарядно устройство и USB-порт, за да може да зареждате вашия мобилен телефон, таблет и други малки електронни устройства.Това е идеалното решение за портативни говорители, радио, CD-плейъри или докинг станция за MP3.Лекотата на този декор за хола я прави идеална за вашия дом или офис. Гаранция на продуктите на 3 г. : Ние с гордост подкрепяме всички нашите продукти на 100% и предлагаме пълна гаранция 3 години.Това ще покрие разходите си, ако разход на маса и лампа, ще спрат да работят в продължение на 3 години, или ако в рамките на тези 3 години някакви дефекти.

Други функции

Най-добри сделки