.

.

Hemoton Кожени Ножове В Обвивка Аксесоари за Стек Кожени Ножове В Обвивка Универсални Калъфи За Рязане на Месо Ножове В Обвивка От Изкуствена кожа Ножове За Рязане на ?

Hemoton Кожени Ножове В Обвивка Аксесоари за Стек Кожени Ножове В Обвивка Универсални Калъфи За Рязане на Месо Ножове В Обвивка От Изкуствена

BGN 12.64

Брой продукти
На склад

Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използванетоИзработен е от добър материал -изкуствена кожа, много издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време.Той има влагостойкостью и устойчиви на корозия, така че е идеално за кухненски ножове. много подходящ за удобна опаковка в чантата си в пътя.Икономичен, можете да закупите този тънък и практичен калъф за ножове на достъпни цени.Описание Това е калъф за ножове от изкуствена кожа, изработен от устойчив материал, отличен алтернативен избор за защита на вашите кухненски ножове от прах.Също така може да се осигури ръцете си.Повърхността на капака нож е гладка, това ще ви даде усещането на комфорт при допир.Характеристики Цвят : кафяв Материал : Изкуствена кожа Размер : 30 X12 X0. 8 см Осъществяване, включително 1 х калъф.

Други функции

Най-добри сделки