.

.

OLIGHT i1R 2 EOS 150 Лумена Малка Акумулаторна батерия Ключодържател-Фенерче EDC Mini LED Keyring Light с вградена батерия за Къмпинг, Разходки, Ходене на Кучета и т.н. (черен)

OLIGHT i1R 2 EOS 150 Лумена Малка Акумулаторна батерия Ключодържател-Фенерче EDC Mini LED Keyring Light с вградена батерия за

BGN 11.97

Брой продукти
На склад

[Осветява приятелско обслужване на клиенти и гаранция 12 месецаi1 R 2 EOS - това е обновена версия на i1 R EOS.Този изключително миниатюрна лампа-ключодържател достига невероятна максимална мощност-150 лумена, благодарение на изцяло нова 5-страни светящемуся светодиоду за опаковане на чипове.i1 R 2 е изработен от алуминиева сплав и е снабден с вградена акумулаторна батерия, която се зарежда чрез порт Micro-USB, без демонтаж на осветително тяло.Благодарение на компактните им размери и две режими (5 и 150 лумена), i1 R 2 е идеалното брелком-фенерче за всекидневна употреба.Режим 1 : 150 лумена / 15 минути.Режим 2 : 5 Лумена / 6 часа.Бърз и удобен процес на зареждане.Може да се зарежда напълно за 75 минути през порт за зареждане Micro-USB, не сортиране на лампата. за включване/изключване и смяна на изходния сигнал се контролират чрез завъртане на главата на фенерчето.Леко го завъртете, за да се превърне в 5 лумена, и по - малко на 150 лумена.Цялата лампа е тънък, като на кутре, а теглото е само 0,46 унция / 13 г. Фенерче i1 R 2 EOS (с ринг за ключове) x 1. Ръководство за потребителя х 1.

Други функции

Най-добри сделки