.

.

Vinyl чанта Frontline MPBAG50 със защита от падане на инструменти и съхранение | 6 точки за закрепване вътре в чантата | лека и от влагоотводящего материал | максимална Товарон?

Vinyl чанта Frontline MPBAG50 със защита от падане на инструменти и съхранение | 6 точки за закрепване вътре в чантата | лека и от

BGN 26.00

Брой продукти
На склад

Вътре в чантата има 6 точки за закрепване за защита на инструменти при паданетоНа задната линия е предназначена за закрепване при работа с инструменти или за повдигане на работната зона.Изработен е от висококачествен материал, който издържа на най-тежки условия на работа.Закопчалката на съвсем малък осигурява плътен печат при транспортиране на чанти, за да спаси всички живи и здрави.Задни колани-леки и са изработени от влагоотводящего материал, за максимален комфорт и пропускливост на въздуха.Основанията също са оборудвани с две универсални прорези за чорапи за защита на персонала под система или елементи от загуба с горната повърхност.В предната част на чантата има държач за бейджа или карта за по-удобно съхраняване на лични данни. ✅Вътре в чантата има 6 точки за закрепване за защита на инструменти при падането. ✅ Задната линия е предназначена за закрепване при работа с инструменти или за повдигане на работната зона. ✅ Е изработен от висококачествен материал, за работа в най-тежки условия. ✅Закопчалката на съвсем малък осигурява плътен печат при транспортиране на чанти, за да спаси всички живи и здрави. ✅Задни колани-леки и са изработени от влагоотводящего материал, за максимален комфорт и пропускливост на въздуха. ✅ В комплекта са включени значка или държач за карти в предната част на чантата за по-удобно съхраняване на лични данни. ✅ Капацитет : 50 кг. ✅Обем на съхранение : 2,5 куб. ✅ Отговаря или надвишава стандартите ANSI / ISEA 121-2018.

Други функции

Най-добри сделки