.

.

Стикер за стена ECam Half Sun, Етикети в стил бохо, Големи Етикети Sunshine, Винил за Детска Спалня, Детска стая, Клас декор (59 x 34 инча)

Стикер за стена ECam Half Sun, Етикети в стил бохо, Големи Етикети Sunshine, Винил за Детска Спалня, Детска стая, Клас декор (59 x

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

☀【ГОТОВ РАЗМЕР】 Стикер на стената във формата на половини на слънцето с размери 59 x 34 инча, зашити заедноНие препоръчваме да НЕ го използвате на текстурирани стени, тъй като грапава стена ще доведе до лоша адхезия.Идеален за декорация на стените на детска, спалня, игри стая, хол. ☀【Качествен материал】 Нашата стикер на стената boho sunshine е направена от висококачествен самоклеящегося PVC-материал, с лъскава повърхност и яркият цвят на кожата, здрав и водоустойчив, тя работи само върху гладка, чиста, суха и равна повърхност. ☀【НАСЛАДЕТЕ се на ЗАБАВНО със собствените си ръце】 Нека да направим стая за лъчезарна и сладка, с помощта на тези големи стикери от слънцето.Готов размер не е фиксирана, може да се даде пълна воля на творчеството си, като тези етикети в стил бохо със собствените си ръце, и им се наслаждават с децата си или с приятели. ☀【ПРОСТО ПОЧИСТЕТЕ и ЗАЛЕПЕТЕ】Етикети sun wall много лесни за използване, просто внимателно отстранете ги и ги залепете върху гладка, чиста, суха и непыльную повърхност. Забележка : Преди да инсталирате, се уверете в правилното положение, тъй като лепило с течение на времето се втвърдява, и ще бъде по-трудно да се оттегли и да се премести. ☀【Широкото използване на】 Нашите стикери с образа на слънцето в стил бохо могат да придават на дома повече за красота, те ще станат чудесна украса за парти по случай рожден ден, стени, детски стаи, телевизионно фон, офиса, класната стая, на Деня на благодарността.Създайте за себе си и семейството си свят, пълен слънчева светлина и надежда. ☀【ГОТОВ РАЗМЕР】 Стикер на стената във формата на половини на слънцето с размери 59 x 34 инча, зашити заедно.Ние препоръчваме да НЕ го използвате на текстурирани стени, тъй като грапава стена ще доведе до лоша адхезия.Идеален за декорация на стените на детска, спалня, игри стая, хол. ☀【Качествен материал】 Нашата стикер на стената boho sunshine е направена от висококачествен самоклеящегося PVC-материал, с лъскава повърхност и яркият цвят на кожата, здрав и водоустойчив, тя работи само върху гладка, чиста, суха и равна повърхност. ☀【НАСЛАДЕТЕ се на ЗАБАВНО със собствените си ръце】 Нека да направим стая за лъчезарна и сладка, с помощта на тези големи стикери от слънцето.Готов размер не е фиксирана, може да се даде пълна воля на творчеството си, като тези етикети в стил бохо със собствените си ръце, и им се наслаждават с децата си или с приятели. ☀【ПРОСТО ПОЧИСТЕТЕ и ЗАЛЕПЕТЕ】Етикети sun wall много лесни за използване, просто внимателно отстранете ги и ги залепете върху гладка, чиста, суха и непыльную повърхност.

Други функции

Най-добри сделки