.

.

HIDDIT 5 бр. във формата На Цвете, Ръчно изработени, Ароматерапия, Соев Восък за Масата, Подпори за Фотосесия, Подарък за Рожден Ден, Медитация, Премахването на стреса, П?

HIDDIT 5 бр. във формата На Цвете, Ръчно изработени, Ароматерапия, Соев Восък за Масата, Подпори за Фотосесия, Подарък за Рожден Ден,

BGN 15.50

Брой продукти
На склад

Описание на продукта : Този ароматен соев восък, ръчно изработени във формата на цвете има необичаен аромат, може да се използва като свещи за декорация на дома, той може да се задържи аромата по-дълго време, може да се пали лампа, за да се засили аромата на въздуха, или може да се пали лампа преди лягане, за да можете да заспите Описание на материала : Този ароматерапевтични соев восък, ръчно изработени във формата на цвете, изработени от соев восък, ръчно изработени, съдържа етерични масла и натурални фитили, може да изгори 1-2 часа, натурален, с приятен аромат, без черен дим, е безопасен за хората, домашните любимци и околната среда, безвреден, и ви позволява да се отпуснете след дълъг сън. дълъг работен ден, в комбинация с медитация, за да се понася по-ароматерапия, което увеличава настроение.Описание размер : Този ароматен соев восък, ръчно изработени във формата на цвете с малки размери подходящ за настаняване на масата, прозореца, камината или на други места, за да украсят вашия дом или офис, без да заема твърде много място.Къде се използва : Ароматен соев восък, ръчно изработени във формата на цвете е идеален за подпори, за да снимам, може да бъде поставен в хола, спалнята, банята или използва за украса на вашата сватба, душата младоженци, годеж, юбилей, детски душ, рожден ден и т. Ако имате някакви проблеми с тези ароматизирани соев кола маска ръчна изработка във формата на цвете, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, нашата услуга за поддръжка на клиенти задължително ще ви осигури задоволително решение.Описание на продукта : Този ароматен соев восък, ръчно изработени във формата на цвете има необичаен аромат, може да се използва като свещи за декорация на дома, той може да се задържи аромата по-дълго време, може да се пали лампа, за да се засили аромата на въздуха, или може да се пали лампа преди лягане, за да можете да заспите. Описание на материала : Този ароматерапевтични соев восък, ръчно изработени във формата на цвете, изработени от соев восък, ръчно изработени, съдържа етерични масла и натурални фитили, може да изгори 1-2 часа, натурален, с приятен аромат, без черен дим, е безопасен за хората, домашните любимци и околната среда, безвреден, и ви позволява да се отпуснете след дълъг сън. дълъг работен ден, в комбинация с медитация, за да се понася по-ароматерапия, което увеличава настроение.

Други функции

Най-добри сделки