.

.

BAIHOGI Upgrade Диспенсер за ориз с Голям Капацитет, който е Кръгъл Фланец Въртящи се Контейнер за Съхранение на Зърно на 6 Мрежи с Капак, влагоустойчив, отговарят на висок?

BAIHOGI Upgrade Диспенсер за ориз с Голям Капацитет, който е Кръгъл Фланец Въртящи се Контейнер за Съхранение на Зърно на 6 Мрежи

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

[Качествен материал] Въртящи се опаковки за сухи продукти са изработени от полипропилен материал, който лесно да се повреди, което осигурява по-дълъг срок за съхранение на продуктиДиспенсер за ориз подобрява качеството ви на живот и ви дава щастлив и охолен живот. [Влагоустойчив, отговарят на високи] Този контейнер е с добра пропускливост, препятствующую проникване на влага от въздуха и позволяваща изсушаване на частици, така че зърното да бъде гарантирано свежи и полезни. [Прозрачен дизайн] Прозрачен резервоар за различни зърна с шест решетки и дава възможност за разграничаване на различните храни, което е удобно за проверка на оставащия брой по всяко време и улеснява съхранението. [Лесна за употреба] Просто поставете чашата под опаковка зърно и щракнете върху бутона, за да се сдобият с нея.Тези штабелируемые контейнери за съхранение на продукта позволяват максимално пространството и запази реда. [Широко използван] Горния капак може да се сваля за лесно добавяне на зърна.Въртящи опаковка ориз е подходящ за плотове, рафтове, за съдове, хладилници, фризери, кухненски шкафове, сервантов и много други.Висококачествен полипропилен материал, с висока степен на сигурност и издръжливост, оборудвани със 7 мрежи за съхранение може да се съхранява храна или зърно поотделно, въртяща се конструкция на 360 °. Автоматична ориз буре за домашно съхранение на ориз с капак, херметично затворен за съхранение, може да удължи срока на годност на продуктите, добра пропускливост за блокиране на влага във въздуха, за да се гарантира изсушаване на частиците. Голям капацитет може да задоволи нуждите на семейството си и да се превърне вашия семеен плевнята.С помощта на прозореца за визуална скала можете да гледате на запасите в реално време.Параметри : Име : А диспенсер за зърнени култури Материал : ABS + pp Режим на работа : завъртане + пресоване Размер : около 29,5 * 40 см Цвят : тъмно зелено, светло зелено, бяло съдържание на Пакета : 1 * диспенсер за зърнени култури 1 * мерителна стаканпримечания : поради ефекта На осветлението и ъгъла на стрелба продукт се различава по цвят, моля, разберете.Поради ръчно измерване има допуски в размерите на продукта.

Други функции

Name:
Rotary Cereal Dispenser
Material:
ABS+PP
Operation mode:
rotate + press
Size:
about 29.5*40cm
Color:
Dark Green , Light Green , White
Packing list:
1 * grain dispenser:
1 * measuring cup:
Notes:
Due to the lighting effect and shooting angle, the product has a color difference, please understand.:
Due to manual measurement, there are tolerances on the product dimensions. :
Най-добри сделки