.

.

Healifty 8 бр. Ексфолианти + Дразнене На кожата, Случайно Изтриване, Оранжево Чистач, Гъба, Ръкавица За Баня, Пилинг Масаж, Детска Корейски Цвят, Без Ръкавици, Ексфолиращ ?

Healifty 8 бр. Ексфолианти + Дразнене На кожата, Случайно Изтриване, Оранжево Чистач, Гъба, Ръкавица За Баня, Пилинг Масаж,

BGN 6.42

Брой продукти
На склад

ЕКСФОЛИРАЩ СКРУБЕР за БАНЯ -скрубер за душата и за тялото се Препоръчва да не се прилага върху лицетоНеобходим дълбок пилинг на кожата, никога повече не вземайте душ без тези ръкавици-отшелушивателей за баня.Две различни, четири красиви цветове, пазаруване ексфолиращи ръкавици за душата днес.СКРУБЕР ЗА ТЯЛО-Внимателното почистване ще премахне мъртвите (и сухи) кожни клетки и почистване на порите на кожата, за премахване на черни точки. рукавичка за душата.ГЪБА ЗА баня -Рукавичка за вана и душ нежно почиства и подмладява кожата, като създава усещане за абсолютна чистота.РУКАВИЦА от вискоза - 【Рукавица за вана и душ нежно почиства и подмладява кожата, като създава усещане за абсолютна чистота】.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА - Защото след накисване във вода тя се свива, тя трябва да се простират така, че тя плътно прилегала на ръката на потребителя, за да се гарантира най-добро повърхностно напрежение и грапавини, идеални за целите на беля.ЕКСФОЛИРАЩ СКРУБЕР за БАНЯ -скрубер за душата и за тялото се Препоръчва да не се прилага върху лицето.Необходим дълбок пилинг на кожата, никога повече не вземайте душ без тези ръкавици-отшелушивателей за баня.Две различни, четири красиви цветове, пазаруване ексфолиращи ръкавици за душата днес.СКРУБЕР ЗА ТЯЛО-Внимателното почистване ще премахне мъртвите (и сухи) кожни клетки и почистване на порите на кожата, за премахване на черни точки. рукавичка за душата.ГЪБА ЗА баня -Рукавичка за вана и душ нежно почиства и подмладява кожата, като създава усещане за абсолютна чистота.РУКАВИЦА от вискоза - 【Рукавица за вана и душ нежно почиства и подмладява кожата, като създава усещане за абсолютна чистота】.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА - Защото след накисване във вода тя се свива, тя трябва да се простират така, че тя плътно прилегала на ръката на потребителя, за да се гарантира най-добро повърхностно напрежение и грапавини, идеални за целите на беля.Пратката включва 4 х скрубер за ръкавици за баня Особености-Нежна почистване ще премахне мъртвите (и сухи) кожни клетки и почистване на порите на кожата, за премахване на черни точки. - Материал : Коприна. - Цвят : черен, оранжев, кафе и розово-червено. - Размер : прибл. 22 x 15 x 0,5 см (Д x Ш x В). - Съветвам ви да не се прилага търкане на лицето.Необходим дълбок пилинг на кожата, никога повече не вземайте душ без тези ръкавици-отшелушивателей за баня.

Други функции

Най-добри сделки