.

.

Дървена Трехдверная вратата iOPQO в събирането от дървен комплект Door Door. Комплект бижута за бродерия и висящи топки (Многоцветен, един размер)

Дървена Трехдверная вратата iOPQO в събирането от дървен комплект Door Door. Комплект бижута за бродерия и висящи топки (Многоцветен,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ИнсталацияДървото е предназначено за употреба на закрито. Може да бъде домакин на открито, ако е Покрита с Подходящ лак 0,2 .Перфектен дизайн И качество на изработката, Така трябва да Изглежда една Дървена врата За Максимално възстановяване. 1 Комплект Дървени врати.Тънка работа от 3 mm. При доставката на продукта се виждат някои малки разлики.Това води до деревенскому предвид, но може да бъде премахната Лесно шлифовкой.Тя Ще Изчезне, Когато Рисувах.Всеки Малък Дървесен аромат Остава и изчезва за Кратко време При Контакт С Въздух.Нашите врати са Подходящи за употреба на закрито и може да се използва и на открито, след като те ще бъдат Покрити от Съответния горния слой или лак.Вратата може да се монтира на стълби, Первази, Врати кутии, стени, Дървета - Подходящите места са ограничени от Вашето Въображение!.Дървото е предназначено за употреба на закрито. Може да бъде домакин на открито, ако е Покрита с Подходящ лак 0,2 .Перфектен дизайн И качество на изработката, Така трябва да Изглежда една Дървена врата За Максимално възстановяване. 1 Комплект Дървени врати.Тънка работа от 3 mm. При доставката на продукта се виждат някои малки разлики.Това води до деревенскому предвид, но може да бъде премахната Лесно шлифовкой.Тя Ще Изчезне, Когато Рисувах.Всеки Малък Дървесен аромат Остава и изчезва за Кратко време При Контакт С Въздух.Нашите врати са Подходящи за употреба на закрито и може да се използва и на открито, след като те ще бъдат Покрити от Съответния горния слой или лак.Вратата може да се монтира на стълби, Первази, Врати кутии, стени, Дървета - Подходящите места са ограничени от Вашето Въображение!.Дървена Трехдверная Отбор Дървена Комплектная врата на врата.Комплект бижута за бродерия и висящи лагери орнаменти, фина работа от 3 mm. Доставените стоки има някои малки разлики.Това води до деревенскому предвид, но може да бъде премахната лесно шлифовкой.Тя ще изчезне, когато рисувах.Всеки малък миризмата на дърво остава, и изчезва за кратко време при контакт с въздух.1 комплект дървени дверипрекрасный дизайн и качество на изработката, за да се увеличи максимално възстановяване на външния вид на дървени врати.Нашите врати са подходящи за употреба на закрито и може да се използва и на открито, след като те ще бъдат покрити от съответния горния слой или лак.

Други функции

Най-добри сделки