.

.

Хайлайтер-компактна пудра За грим, Polvo De Hadas Maquillaje Блясък За тяло, Гланц Руж, Contour компактна пудра За Грим, Лъскава Похлопывающая компактна пудра За Коса, Лице, Очи, Тя?

Хайлайтер-компактна пудра За грим, Polvo De Hadas Maquillaje Блясък За тяло, Гланц Руж, Contour компактна пудра За Грим, Лъскава Похлопывающая

BGN 3.90

Брой продукти
На склад

【Прах-хайлайтер за лице и тяло】- Захар-хайлайтер-стик за грим може да се прилага не само върху лицето, но и на ключицата, раменете, краката и косатаПерфектен за подчертаване на скулите, клепачите, надбровных дъг, вътрешните ъгли и на устните за подобряване на състоянието на кожата, подходящ за всички тонове на кожата. 【Устойчив блясък】- Polvo De Hadas Maquillaje от природата лек и притежава добра, чрез адсорбция, пуховка прави нанасяне на по-равномерно, тя е добре отговорност на кожата след употреба и в същото време помага да се абсорбира излишните мазнини и скриване на недостатъците на кожата.Ефект на трептене, се запазва дълго време, благодарение на което блясък на вашето тяло става по-привлекателен. 【Лесна употреба】- Polvo De Hadas е много удобен за използване.Просто леко погладьте е мястото, където ще искате да се прилага грим, за да се създаде идеалният начин без помощта на други инструменти за грим.От сега нататък демонстрируйте своята красота!. 【Портативен и защитен съставка】- Изискан флакон с пайети малък и лек, лесен за носене, върху него лесно се прилага грим по всяко време и на всяко място.Нашата блестяща пудра на прах 100% не съдържа оцветители.Съставките са безопасни и подходящи за повечето типове кожа, така че можете да го използвате с доверие. 【Идеален подарък】- Лъскава пудра на прах за тези, които са близо до вас, с които се ползват грим с пайети-хайлайтерами!Неговия лесен за носене, той е естествен блясък, много подходящ за празнуване на рождени дни, костюмирани партита, cosplay, и на други дейности, лесен за управление, безопасни съставки, идеален за лична употреба или като перфектен подарък за приятелите и семейството си.НАЧИН НА УПОТРЕБА : 1. Контур : нанася се на челото по линията на растеж на косата, от двете страни на челото, под скулами, от двете страни на носната кост, брадичката. Изберете : нанесете върху центъра на челото, надбровную кост, под очите, на скулите, вливане носа кост и брадичката. Руж : могат да се използват за бузите, устните, очите, така че е лесно да се получи перфектен грим, който искате.

Други функции

Най-добри сделки