.

.

Инструмент UPKOCH за Ръчно Бара Чесън Приспособления Сапун или Ефективен Клещи Преносими Лук, Премахва Миризмата на Дезодорант и Пречистване с Кухненски Метален Инс?

Инструмент UPKOCH за Ръчно Бара Чесън Приспособления Сапун или Ефективен Клещи Преносими Лук, Премахва Миризмата на Дезодорант

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

САПУН ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Изплакнете ръцете си, разтрийте ги и сапун, и като че ли ги няма вечеАБСОРБАТОР на МИРИЗМИ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Просто използвайте го като парче сапун и изплакнете със студена вода, едновременно триене в ръце.ПРАВЕШЕ САПУН от НЕРЪЖДАЕМА стомана - Лесен за използване, просто налейте топла или студена течаща вода, влажно избършете го в ръцете и премахване на миризмата.САПУН ОТ МИРИЗМАТА на ТЯЛОТО - Блок за премахване на миризмата. изплакнете ръцете си, разтрийте ги и сапун, и те ще изчезнат.ШОКОЛАД от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - чудесен подарък за хора, работещи в индустрията за готвачи.САПУН ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Изплакнете ръцете си, разтрийте ги и сапун, и като че ли ги няма вече.АБСОРБАТОР на МИРИЗМИ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Просто използвайте го като парче сапун и изплакнете със студена вода, едновременно триене в ръце.ПРАВЕШЕ САПУН от НЕРЪЖДАЕМА стомана - Лесен за използване, просто налейте топла или студена течаща вода, влажно избършете го в ръцете и премахване на миризмата.САПУН ОТ МИРИЗМАТА на ТЯЛОТО - Блок за премахване на миризмата. изплакнете ръцете си, разтрийте ги и сапун, и те ще изчезнат.ШОКОЛАД от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - чудесен подарък за хора, работещи в индустрията за готвачи.Пратката включва 1 х сапун от неръждаема стомана Функции-Материал : неръждаема стомана -Цвят : сребърен -Гладки и кръгли повърхности без чеп, безопасни и полезни за здравето при употреба. - Чудесен подарък за хора, които работят в индустрията на професионалните готвачи. -Един чудесен и практичен домакински кухненски притурка от неръждаема стомана. -Той е направен с отлично качество на изработката, дизайн, удобен за използване. -Размер : около 10,00 X6,00 X2,00 см /3,93 X2,36 X0,79 инча -Изработен от висококачествена неръждаема стомана, гладка, като обикновен сапун, без плака.Информация за продукта Абсорбатор на миризми от неръждаема стомана, Това е сапун, произведени от материал от неръждаема стомана, е много деликатна.Сапун от неръждаема стомана е Много лесен за използване, просто трябва просто да го смила, както бихте направили с всяко парче сапун, в рамките на 30 секунди със студена вода, след което този калъп сапун ще ви впечатли.Прът от неръждаема стомана с Уникален дизайн с изискан детайл прави практично, с негова помощ лесно премахване на нежеланите миризма от ръцете.

Други функции

Най-добри сделки