.

.

XCVMKH Керамични Суповая лъжичка с дълга дръжка, Голяма Керамична Суповая Лъжица, Битова Керамика Суповая лъжица, Бяла Суповая лъжица, Креативна Порцеланова Суповая ?

XCVMKH Керамични Суповая лъжичка с дълга дръжка, Голяма Керамична Суповая Лъжица, Битова Керамика Суповая лъжица, Бяла Суповая лъжица,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

[Многофункционални лъжици] Тези комплекти керамични лъжици са много подходящи за семейни вечери, готвене на зърнени закуски, ресторантско обслужване, приготвяне на сосове за партита [Материал и процес] Благодарение на высококачественному фарфору керамична лъжица значително намалява количеството на пукнатини, петна и драскотини при ежедневна употреба. [Здрав и удобен дизайн] Гладка повърхност и дълга дръжка с кука никога няма да влязат в купата си.Ергономичен дизайн прави ръцете по-удобно. [Безопасно използване на] Използването на висококачествена керамика е много безопасно да се използва.Лъжица по всяко време да се използва в съдомиялна машина, микровълнова печка и хладилник . [Съвети за поддръжка] не се Опитват да извадят микровълнова печка и да не се слагат директно в студена вода.Керамични изделия внезапно ще бъдат топли или студени и лесно взорвутся.Моля, обърнете внимание на безопасно използване!Костен порцелан крехка, моля, използвайте с повишено внимание.Този продукт не може да изгаря директно върху открит огън . [Многофункционални лъжици] Тези комплекти керамични лъжици са много подходящи за семейни вечери, готвене на зърнени закуски, ресторантско обслужване, приготвяне на сосове за партита. [Материал и процес] Благодарение на высококачественному фарфору керамична лъжица значително намалява количеството на пукнатини, петна и драскотини при ежедневна употреба. [Здрав и удобен дизайн] Гладка повърхност и дълга дръжка с кука никога няма да влязат в купата си.Ергономичен дизайн прави ръцете по-удобно. [Безопасно използване на] Използването на висококачествена керамика е много безопасно да се използва.Лъжица по всяко време да се използва в съдомиялна машина, микровълнова печка и хладилник . [Съвети за поддръжка] не се Опитват да извадят микровълнова печка и да не се слагат директно в студена вода.Керамични изделия внезапно ще бъдат топли или студени и лесно взорвутся.Моля, обърнете внимание на безопасно използване!Костен порцелан крехка, моля, използвайте с повишено внимание.Този продукт не може да изгаря директно върху открит огън .Това е керамична лъжица с естетиката на живот в рамките на reach.Общ дизайн, заоблени и лъскав, и всяко докосване предава на стабилността и солидността, привносимые керамика.В него е постигнат добър баланс между комфортно усещане и тежки quality.

Други функции

Най-добри сделки