.

.

STOBOK Набор от Сватбени Заколок за косата на Булката: 4 бр., Комплект Аксесоари за коса с цветя, Странични Щипки за Коса, Гребени, Кристални Сватбени Аксесоари за Коса, ?

STOBOK Набор от Сватбени Заколок за косата на Булката: 4 бр., Комплект Аксесоари за коса с цветя, Странични Щипки за Коса, Гребени, Кристални

BGN 5.44

Брой продукти
На склад

Пратката включва в себе си : само 2 странични гребен за коса и 2 u-образни фиби за косаРазмерът на страничните пити - 14 см х 5,5 см, размер на заколок за коса - 10 см х 3 см. Лесно е фиксирана на косата.Не спутывает и не дърпа косата.Също така лесно се отстранява.Елегантен стил : Гребени за коса с кристали Сплав качествен и надежден, му лесно се поддава на обработка или деформация; Изкуствени перли и кристал, инкрустирани плътно, и им лесно падат.Блестящи аксесоари за коса : С изкуствени перли, кристали, пайети на расческах за коса, прическата ще бъде по-красива, когато е осветен, вие можете да носите тези щипки за гребени, заедно или поотделно, в съответствие с вашите предпочитания, за да ви направи по-красиви.Широк диапазон на използване : Тези кристални гребени за коса и сватбени фиби за коса са подходящи за различни поводи като сватба, рожден ден, годеж, реч, или ежедневното носене, лесно се съчетават с различни дрехи.Характеристики - Цвят : син Материал : сплав - Размер : около 17x5x0,2 см/6,68x1,97x0,08 инча.- Изработена от висококачествена сплав от премиум-клас с отлично качество на изработката, здрав и издръжлив.-Предназначен за жени-булки или дам за носене на ангажимента, партита, тържества, сватби и т. - В комплекта са включени u-образни щипки за коса и гребени за коса.Елегантен дизайн, изтънчен завършек на всяка прическа.- Добра уникален подарък за булката, за себе си и любим, гадже, семейство и т. Те много се радвате на този набор от заколок за коса.В комплекта са включени 2 бр. гребен за коса, 2 бр.

Други функции

Най-добри сделки