.

.

Здрава Изискана Метална Лъскава Табела за рисуване Кръгла Форма, Лесно Преносима Метална Табела за Бижута, за бижута направи си САМ (Около 0,26-2,8)

Здрава Изискана Метална Лъскава Табела за рисуване Кръгла Форма, Лесно Преносима Метална Табела за Бижута, за бижута направи си САМ

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Характеристики : 1 Повърхността е гланцова, е трудно да избледнява, той осигурява мекота и добра производителност. Изработен от качествен метал, той е твърд и издръжлив. Това е полезен инструмент за производство на бижута и други занаяти. Преносим и лек, лесен и удобен за носене и използване. С нов външен вид и тънък изработка на производство. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Бижута инструмент Материал : метал Цвят : както е показано на снимките Форма дупки : през цялата размер : 0.00 ( не е задължително) Осъществяване списък : 1 * Тел аспиратор Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки