.

.

joycraft 3 Ролка Шифоновой лента с Ресни, Набор от розови ленти подарък 1.57 х 21Yd, Шифоновая лента за ръчно изработени сватбени покани, Луксозни опаковки, опаковки на буке?

joycraft 3 Ролка Шифоновой лента с Ресни, Набор от розови ленти подарък 1.57 х 21Yd, Шифоновая лента за ръчно изработени сватбени покани,

BGN 52.69

Брой продукти
На склад

[Опаковка и размер] - получавате една кутия ролки шифоновых ленти с пискюли, във всяко поле по 3 ленти на руло с различен цвят (кремаво-бяло / розово / оранжево-розов)Широчина на всяка ролка лента е 1,57 инча / 4 см, дължина на една ролка лента е 7 ярда / 6,4 м, а общата дължина на трите роли - 21 двор / 19,2 м. може да се използва за направата на различни изделия за ръчна работа, като шапки, гривни, колиета и т. [Шифоновый материал премиум-клас] - Нашата панделка с пискюли е направена от висококачествен шифонового материал, който е много мек и лек.Лентата е нежна и мека, лека и дишаща, с много модерен дизайн във формата на пискюли. [Дизайн с пискюли] - шифоновая лента joycraft е с дизайн с пискюли по края, уникален кремав цвят и леко шифоновый материал, който придава на лентата е много модерен и красив външен вид. [ЛЕСНА за употреба и съхранение] - 3 ролка лента опаковани в крафт-кутия, което е много удобно за съхранение.Всяка ролка лента се предлага на руло, така че можете да изрежете лента на необходимата ви дължина, което е удобно за използване.Идеален за декорация на обувки, чанти, дрехи и т. [Многофункционална лента] - Нашата персонализирана шифоновая панделка с пискюли много гъвкава и може да се използва за различни събития като сватби, абитуриентски, парти и т., Можете също да го използвате за украса на рокли, поли и аксесоари, за да направи образа си по-модерен и уникален. [Опаковка и размер] - получавате една кутия ролки шифоновых ленти с пискюли, във всяко поле по 3 ленти на руло с различен цвят (кремаво-бяло / розово / оранжево-розов).Широчина на всяка ролка лента е 1,57 инча / 4 см, дължина на една ролка лента е 7 ярда / 6,4 м, а общата дължина на трите роли - 21 двор / 19,2 м. може да се използва за направата на различни изделия за ръчна работа, като шапки, гривни, колиета и т. [Шифоновый материал премиум-клас] - Нашата панделка с пискюли е направена от висококачествен шифонового материал, който е много мек и лек.Лентата е нежна и мека, лека и дишаща, с много модерен дизайн във формата на пискюли. [Дизайн с пискюли] - шифоновая лента joycraft е с дизайн с пискюли по края, уникален кремав цвят и леко шифоновый материал, който придава на лентата е много модерен и красив външен вид. [ЛЕСНА за употреба и съхранение] - 3 ролка лента опаковани в крафт-кутия, което е много удобно за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки