.

.

Скоба за Удължаване на косата са Истински Човешка Коса Бразилски Естествени Човешки Косми 8 бр. в комплект с 18 скоби Двойна Уточной Скоба за Изграждане на Човешки к?

Скоба за Удължаване на косата са Истински Човешка Коса Бразилски Естествени Човешки Косми 8 бр. в комплект с 18 скоби Двойна Уточной

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Материал на косата : 100% висококачествен шнола реми за изграждане на човешки косъм, без entanglements, без загубаКосата на допир стават гладки и меки.Нашите наращенные косата на заколках може да се къдри така, както ви харесва. Клипове използват минимални скоби с диаметър 28 mm, които са удобни за инсталиране 2. Висококачествени скоби от неръждаема стомана, здрави и дълготрайни, се изчисляват на дълъг срок на експлоатация 3. Подобен цвят на косата и кожата, безшевни и невидим, изглежда по-естествено 4. Лесно се побира и се отстранява в рамките на 5 минути. Три пъти зашива ръчно до една патица, която е по-стабилна и гъвкава.Голям брой синтетични косми разпредели черен дим и ще бъде лепкаво. Коя е най-добрата температура за плойки или гладене маша за коса?.A : Ние препоръчваме на 150 ~ 170 градуса по Целзий!Дори човешки косъм може да изгори, ако температурата е прекалено висока, без да е правилното време за контрол.При высокотемпературном гладене ще бъдат препоръчани средства термозащиты. Колко направления на косата на глава от населението?.О : обикновено, за да е пълна главата достатъчно, за 2 опаковки, максимум 4 опаковки.Винаги можете да използвате останалите косата по-късно.Ако вие използвате косата е с дължина повече от 18 сантиметра, може да се наложи още една опаковка. Защо наращенные косата спутываются?.За : завивание на косата се дължи на сухота, омазняване, натрупвания на мръсотия, солена вода, хлор или неправилен метод вържете высокотемпературным утюжком на косата е също така лесно да предизвика завивание на косата.Рекомендуйте измиване на главата 1-2 пъти седмично, също така се използва за коса, гребен с широки зъбци или се консултирайте с вашия стилист за допълнителна помощ, ако можете. Колко време трае?.Отговор : като косата може да продължи много дълго време, в зависимост от това, като за тях се грижат.Отнасяйте се към него като към собствената си коса и много добре се грижат за тях, да са прослужили по-дълго.

Други функции

Най-добри сделки