.

.

Toyvian 1 Комплект Дървени Мъниста Струнен Стрелецът Играчка Штабелирующая Играчки, Спортни Играчки Математически Играчки, Играчки За Подслушване Мъниста Ранните Ра?

Toyvian 1 Комплект Дървени Мъниста Струнен Стрелецът Играчка Штабелирующая Играчки, Спортни Играчки Математически Играчки, Играчки

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

синтетичен материал, PVC, желязоДетски образователни играчки : Нашата играчка се отличава с висока производителност, но е по-разумна.Мъниста за деца : Нашата играчка от мъниста притежава висока устойчивост на износване, устойчивост на падане и аварии.Сглобяеми играчки за бебета : Продуктът е безопасен и подходящ за занимания с родителите и детски организации, уроци по рукоделию.Кубчета за деца : детска Играчка от мъниста лек и компактен, лесен за употреба и преносим за носене.Детски спортни играчки : Играчки от мъниста е здрав и е безопасна за вашите деца, можете да я остави за известно време. синтетичен материал, PVC, желязо.Детски образователни играчки : Нашата играчка се отличава с висока производителност, но е по-разумна.Мъниста за деца : Нашата играчка от мъниста притежава висока устойчивост на износване, устойчивост на падане и аварии.Сглобяеми играчки за бебета : Продуктът е безопасен и подходящ за занимания с родителите и детски организации, уроци по рукоделию.Кубчета за деца : детска Играчка от мъниста лек и компактен, лесен за употреба и преносим за носене.Детски спортни играчки : Играчки от мъниста е трайна и безопасна за вашите деца, вие сте могли да я остави за известно време.Осъществяване Списък на 51 x мъниста 1 х скоростна 1x70 см въже Характеристики -Размер : 12,50 X9,50 X4,50 см. 4,91 X3,73 X1 топчета. -Материал : дърво, PVC, желязна стая - Нашите мъниста може да продължи дълго време и да зарадва вашите деца пересчетом мъниста. - Многофункционален дизайн, можете да направите различни декорации с тези мъниста от най-ранните образователни блокове за деца. - Също така може да стане добър избор за подарък за рожден ден за децата си, да им се радвате по математика. - Нашето - това е висока производителност , но по-разумни числа, математически мъниста . - Приложимо към различни сцени, като деца, декор за тематични партита и т. Дървена чрез шнурове.Информация за стоки, Числа, математически мъниста, С помощта на това приложение родителите могат да играят с децата си и да развие у тях практически умения.Математически мъниста Това е набор от най-забавните деца, мъниста, изработени от висококачествен и безопасен материал, са подходящи както за детски игри, така и за сортиране мъниста. Можете също така да ги използва за извършване на собствени теми.

Други функции

Най-добри сделки