.

.

UPKOCH Скрубер за Баня, Четка за миене на съдове за готвене с Дръжка За Дозиране на Сапун, Четка За почистване на Тенджери, Скрубер за Миене на съдове, Четка за миене на ?

UPKOCH Скрубер за Баня, Четка за миене на съдове за готвене с Дръжка За Дозиране на Сапун, Четка За почистване на Тенджери,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

[ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН] дългата Ергономична дръжка за удобно ляга в ръката, позволява лесно надавливать за здраво почистване [МАТЕРИАЛИ] Четка за миене на съдове има солидна конструкция на корпуса, дългата дръжка на четка за миене на съдове изработени от качествени материали, приятни на допир.Космите не се драска и е без мирис, лесно се справя с мазнина и сажди. [НЯМА да НАВРЕДИ на РЪЦЕТЕ] Готварска четка ще ви помогне да почистите повечето предмети в кухнята, не намочив ръце и не соприкоснувшись с течност за миене на съдове. [ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ] Четка за миене на съдове за готвене с дръжка, идеално за почистване на съдове, тигани, тенджери, чаши, кухненски аксесоари за плочи, четка за миене на съдове също е подходящ за почистване на плотове, бани, повечето видове от битовата химия. [НАШАТА МИСИЯ] Готварска четка-scraper - добър помощник за почистване на домашната работа.Нашето клиентско правило № 1 : клиентът винаги е прав!Ние се ангажираме да предоставя на всички клиенти продукти и най-доброто обслужване. [ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН] дългата Ергономична дръжка за удобно ляга в ръката, позволява лесно надавливать за здраво почистване. [МАТЕРИАЛИ] Четка за миене на съдове има солидна конструкция на корпуса, дългата дръжка на четка за миене на съдове изработени от качествени материали, приятни на допир.Космите не се драска и е без мирис, лесно се справя с мазнина и сажди. [НЯМА да НАВРЕДИ на РЪЦЕТЕ] Готварска четка ще ви помогне да почистите повечето предмети в кухнята, не намочив ръце и не соприкоснувшись с течност за миене на съдове. [ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ] Четка за миене на съдове за готвене с дръжка, идеално за почистване на съдове, тигани, тенджери, чаши, кухненски аксесоари за плочи, четка за миене на съдове също е подходящ за почистване на плотове, бани, повечето видове от битовата химия. [НАШАТА МИСИЯ] Готварска четка-scraper - добър помощник за почистване на домашната работа.Нашето клиентско правило № 1 : клиентът винаги е прав!Ние се ангажираме да предоставя на всички клиенти продукти и най-доброто обслужване.

Други функции

Най-добри сделки