.

.

Kshineni Стягивающие Колани 6 бр. Крепежный каишка 3,3 'x 1 Регулируеми Колани с кулачковой Катарама за тежки условия на работа за товари, Камиони, Багаж, Теглич, Мотор (чер?

Kshineni Стягивающие Колани 6 бр. Крепежный каишка 3,3 'x 1 Регулируеми Колани с кулачковой Катарама за тежки условия на работа

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА стягивающие колани】 Стягивающие колани могат да се стабилизира различни елементи, както и подобрена катарами са достатъчно здравиОсобено в областта на товарене на камиони, товарни агенти и транспортни фирми.Опъване на колани се използват за транспортиране на тежки товари, багаж, опаковане на насипни продукти или за хоби проекти - са задължителни за мотоциклети, ремаркета, каяк или кораби, стоки от бита. 【Лесна употреба】 въжета с кулачковой катарама с быстросъемной кулачковой се деформира, не трябва да връзване на възли, които може да анализирате или да се отпуснете в продължение на няколко секунди, спестявайки си време на връзването.Просто натиснете и задръжте закопчалка, за да регулирате дължината на колана, това е вашият най-добър избор за пътуване и превоз на товари. 【Високо качество】 Крепежный каишка е изработена от изключително устойчив на полиестерни влакна и устойчиво на корозия на сплав с электрофоретической аэрозольной боя.Здрав и издръжлив, да е лесно деформират, устойчиви на влага и корозия, не е лесно окисляване и ръжда, може да издържа на натоварването 550 килограма, подходящ за всички видове тежки метеорологични условия. 【ЛЕК и ПРЕНОСИМ】 Стяжной каишка Kshineni е предназначен за развитието на стационарни стоки.Те може бързо и лесно да се радват.Вместо да използват въжета и сложни проекти. 4 Бр монтажен колан (3,3 ft x 1 инч), леки и преносими, могат да се използват по всяко време и на всяко място, за пътуване на открито, на къмпинг, на стоки от първа необходимост за мебели. 【СТЯЖНЫЕ КОЛАНИ /монтажни КОЛАНИ】 Стяжные колани с обтегач за товарни автомобили, карго, мотоциклети, ремаркета, багаж.Предотвратите падането на стоката или загуба.Товароподемност висока, така че можете да го използвате уверено.Стягивающие колани с обтегач за товарни автомобили, Карго, мотоциклети, ремаркета, багаж.Предотвратите падането на стоката или загуба.Издържа тегло 550 килограма, подходящ за всички видове тежки метеорологични условия.Крепежный каишка е изработена от изключително устойчив на полиестерни влакна и устойчиво на корозия на сплав с электрофоретической аэрозольной боя.Здрав и издръжлив, да е лесно деформират, устойчиви на влага и корозия, лесно се окислява и ръжда.Въжета с кулачковой катарама с быстроразъемной кулачковой се деформира, не се налага връзване на възли, които може да се монтира или да се отпуснете в продължение на няколко секунди, спестявайки си време на връзването.

Други функции

Най-добри сделки