.

.

Sodcay Pack-8 Пылезащитных капачки за клапани, гуми, О-Капачки за вентили на гуми с флага на сащ, Универсални, за леки автомобили, ванове, камиони и велосипеди (червен)

Sodcay Pack-8 Пылезащитных капачки за клапани, гуми, О-Капачки за вентили на гуми с флага на сащ, Универсални, за леки автомобили,

BGN 2.99

Брой продукти
На склад

? Съдържание на опаковката : Вие ще получите 8 пылезащитных капачки за вентили гуми с модел на американски флаг с размери 16 мм х 11 мм / 0,6 "x 0,43"Това е универсална капачка за вентил, който се предлага в достатъчно количество и различни цветове по ваш избор. ? Висококачествен материал : Тази капачката на вентила на гумата е изработена от висококачествена алуминиева сплав, който никога не ръждясва и не избледнява, и може да се използва в продължение на дълго време.Можете да го използвате директно за подмяна на оригиналната капачка на вентила на колата, той е идеален заместител. ? Безопасна конструкция : Тази вентилът е с вградени здраво и пылезащитное гуменият пръстен, който може да защити клапан от дъжд и прах.Дори ако ще карам колата в продължение на дълго време, изтичане на въздух няма да се случи.Това може да се гарантира стабилност на налягането в гумите и предотвратяване на пункция. ? Уникална украса : Изразете своя патриотизъм с помощта на този капачка на вентила гуми, издаден от американския флаг.Това е уникална и стилна декорация на колата, той може да направи вашата кола по-прохладно. ? Лесна инсталация : Тази вентилът гума с малък размер, просто трябва да прикрутить я штоку клапан гуми за монтаж.Лесно се инсталира или да се оттегли, което е удобно, когато искате да проверите налягането на въздуха.Той е гъвкав, за леки автомобили, камиони, мотоциклети, велосипеди и много други.Sodcay Pack -8 пылезащитных капачки за клапани, гуми, капачки за вентили с флага на сащ, универсални, за леки автомобили, ванове, камиони и велосипеди (в червено).

Други функции

Най-добри сделки