.

.

WFMJ Кожа, за Toyota RAV4 Highlander, Sequoia, Tacoma Tundra Scion Prius, Corolla HYQ12BDM Дистанционно Управление Smart 3 Бутона Калъф За Ключове на Ключодържател Капак на Верига (Черен)

WFMJ Кожа, за Toyota RAV4 Highlander, Sequoia, Tacoma Tundra Scion Prius, Corolla HYQ12BDM Дистанционно Управление Smart 3 Бутона

BGN 5.56

Брой продукти
На склад

За да се гарантира ключовете от колата си, най-добрата защита, а също и изглежда много готиноИзключително лек и издръжлив на употреба.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават от изображението, действително продукти, които сте получили, ще има предимство.Материал : 100% Естествена кожа.Моля, обърнете внимание : тъй като дори при еднакво вида на колата, ключовете за колата, могат да се различават в зависимост от годината на издаване, моля преди закупуването на два пъти сверьте си ключодържател с образа на ляво.За да се гарантира ключовете от колата си, най-добрата защита, а също и изглежда много готино.Изключително лек и издръжлив на употреба.Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават от изображението, действително продукти, които сте получили, ще има предимство.Материал : 100% Естествена кожа.Моля, обърнете внимание : тъй като дори при еднакво вида на колата, ключовете за колата, могат да се различават в зависимост от годината на издаване, моля преди закупуването на два пъти сверьте си ключодържател с образа на ляво.Характеристики и спецификации : 1. Материал : 100% естествена кожа. Отлично съответствие на размера на клавишите и точна настройка на бутоните. Защитете вашите автомобилни ключове от повреди, отпечатъци, прах и драскотини. Не влияе на сигнала на автомобилния ключ. Приятелско напомняне : Моля сравнете вашия продукт, преди покупка с добри свойства на продукта на снимката с ключовете от колата, вашите ключове от колата и изображения на същите, че и ключове от колата, за да вземе решение с покупката!Благодарим ви. Моля, обърнете внимание : дистанционно управление без ключ в комплекта не е включена.Кръст Бод Пакетът включва : 1 X Държач за ключове от естествена кожа (ключът не е вкл.) Моля, убедете се, че вашият автомобилен ключ изглежда така, както и нашата стока, преди да закупят, и ако се нуждаете от помощ, просто се свържете с нас. съвети : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко удобно за вас време.

Други функции

Най-добри сделки