.

.

UPKOCH Кръгли Очила с Кръгли Очила 24 бр Силиконови Вино силиконови медальони за чаши маркери за чаши вино за окачване на Стъклени Висулки Маркери Кръгли Очила с Кръгл?

UPKOCH Кръгли Очила с Кръгли Очила 24 бр Силиконови Вино силиконови медальони за чаши маркери за чаши вино за окачване на

BGN 5.34

Брой продукти
На склад

МАРКЕР за СТЪКЛЕНИ ЧАШИ : Продукти се характеризират с изискан изработка, безопасни за използване, лесни и безвредни за околната средаСТЪКЛЕНИ ИДЕНТИФИКАЦИОННИ ключодържатели : комбинация от различни цветове, за повишаване на информираността и практичност.Продукт практични за употреба.Пръстени-шармы за вино, чаши за вино : Продукт, подходящ за ресторанти, партита, KTV, коктейли, братство, барове и други места.ИДЕНТИФИКАТОР на БУТИЛКИ С питие : помага от пръв поглед е ясно определим чаши вино на гостите по време на партита.Дизайнът е прост, но удобен за използване, което ви дава добри впечатления.ЧАШИ за вино върху КРАКА НА WINE CHARMS : различни цветове и комбинации повишават популярността и практичност.Те са толкова удобни.Опаковката включва 24 x маркери за напитки Характеристики - Цвят : различни цветове - Интересна и елегантна форма, изящна изработка и уникален дизайн, може да се използва не само като маркиране на чаши за вино, но и като изискана декорация. - Изделия стилен и много удобен апарт по качество на производство, безопасни за използване, лесни и безвредни за околната среда. - Материал : силикон. стил и цялостно качество на изработка да придадат на вашата партия съвсем нов вид.Продуктът е полезно за прием. - Размер : около 1,50 X1,50 X0,50 см/0,59 X0,59 X0,20 инча - Продукт, лесен за използване, което носи голямо удобство в живота ви. - Продуктът може да се използва като подарък за нов дом на вашите близки и приятели, те в него обикнат!Информация за продукта Е набор от маркери за вино, чаши за вино, които са произведени от висококачествен материал за продължителна употреба.Различни цветове маркери за напитки правят по-модерен и нежна.Отличен за декорация на винарската парти и събиране на семейство или приятели.Тези винени амулети, които са подходящи за повторна употреба и са безвредни за околната среда.

Други функции

Най-добри сделки