.

.

Електрическа камина COSTWAY ширина от 72 инча, дълбочина 3,19 инча, ултра тънък, с монтиран на стената и Една Камина, нагревател, Декоративен Кристал В комплект, 12 Цвята пл?

Електрическа камина COSTWAY ширина от 72 инча, дълбочина 3,19 инча, ултра тънък, с монтиран на стената и Една Камина, нагревател, Декоративен

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

? [2 начина за инсталиране на] Този ултра-камина с дебелина само 3,19 инча подходящ за повечето вътрешни помещенияМожете да го инсталирате по два начина, както е необходимо : стенен монтаж и задълбочаване.Инструменти за монтаж на стена вече е съединена с камина.И той също може да бъде вграден за вградена инсталация. ? [ультракрасочное пламък и огнен ложемент] Този електрическа камина подложка украсени с декоративни кристали, които изглеждат искрящимися и привлекателни.Освен това, можете да изберете 12 цвята пламък, 12 цвята подава пламък, 5 нива на скорост на пламъка и 5 нива на яркостта на пламъците, които ще допринесат за усещането за красота на вашето жилищно пространство.Освен това, можете да натиснете бутона за регулиране на яркостта за 6s, за да изключите всички светлини, когато искате да се отпуснете в тъмното. ? [Интелигентно управление приложение на] Нашия камина може да се свърже към телефона чрез Wi-Fi или Bluetooth.Изтеглете приложение Smart Life, и тогава вие ще можете лесно да управлявате камина.Можете също така можете да го управлявате дистанционно след първото си свързване към телефона чрез една и съща Wi-Fi интернет.Освен това, контролен панел и дистанционно управление, с ефективно дистанционно управление 26 фута ви предоставят голямо удобство при управлението. Забележка : Преди да започнете работа се уверете, че основната бутонът за захранване е включен. ? [Предвижда безкрайно топлина] Благодарение на высокоэффективному отопление на устройството на този камина с капацитет 5100 BTU ще ви осигури една приятна топлина в най-студените дни. 2 ниво на нагряване (750 W / 1500 W) отговарят на вашите многобройни изисквания.Освен това, функцията за отопление и ефект на пламъка могат да се използват поотделно, което прави камина идеален за целогодишно ползване. ? [Безопасна и тиха работа] Сертифициран ETL и разработен със защита от прегряване, този електрическа камина е напълно безопасна за употреба.Освен това, тук е много тихо (.

Други функции

Най-добри сделки