.

.

MAYSA Rose Омбре, Надига Заплитане на Косата За жени и Момичета, 24 Инчови цвят Омбре, Меки Плитки За Коса Разширения, 3 опаковки, Заплитане на косата От Высокотемпературн?

MAYSA Rose Омбре, Надига Заплитане на Косата За жени и Момичета, 24 Инчови цвят Омбре, Меки Плитки За Коса Разширения, 3 опаковки,

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

Опаковка : Гигантски коса, плетене, изработени от мека висококачествена висока температура синтетични влакна, подходящи за плетене, Дължина : 24 инча, 3 опаковки в партидата Тегло : 100 г / опаковка, само на 300 грама, с някои дребни предмети.Материал : Коса, плетене омбре не изчезват, не се хвърли, без мирис, лесно е да плета на една кука, заплетать и завъртете до, добре поддържани текстура, пъстри плетени косми имат различни цветове, два цвята, три-цветен, четырехцветные, живи и истински цветове, естествени наклони.Приложение : Пигтейли са Подходящи за хора на различна възраст.Можете да плитка коса е стила, който искате, в съответствие с вашите предпочитания, за да покаже своето очарование.Моля, обърнете внимание : Може да има някои несъответствия между цвета на косичек и модели.ние са намалени до минимум разликата в цвета на модела.Изображението се показва, само за справка, моля, разберете.Послепродажная гаранция : Доставка косичек по (FBA).Ако имате някакви проблеми при ползване, винаги можете да се свържете с мен, за да мога и аз да помогна да се реши в рамките на 24 часа. текстура материал : висока температура синтетичен конец.Дължина : 24 инча.подарък : дъвка за коса.Цвят : одноцветный, в два цвята, трицветна, четырехцветный. добавете няколко кичура коса в плитка, това може да направите косата по-лъскава, изглежда уютно, да ви направи по-красиви и подвижен, да бъде ярка момиче или жена, да изразиш своята индивидуалност, да живеят по своему страхотно.Тип коса : Заплитане на косата, за плетене на една кука косичек, дредов, на коса, за тъкане на Марли, на коса, за тъкане на растафари, африкански косичек, коробчатых косичек, сенегальских обрат-косичек и т. Материал : резултати при висока температура синтетична коса за плетене. 1 : Някои опашка може да се деформира поради проблеми с транспортирането.Препоръчително е след отваряне да ги разклати или разпространяват с помощта на отоплителния пръчка. 2 : Може да има малка разлика в цвят, тъй като различните екрани ще има малка разлика в цвета.Ние се опитахме да се намали разликата в цвета.

Други функции

Най-добри сделки