.

.

Плюшевое Одеало за Домашни Любимци, Ретро Американски Флаг, 3D Дизайн, с Принтом Лапи, Меки Пухкави Завивки, Наметала за Кучета, Кученца, Котки, Коте, подарък За Домаш?

Плюшевое Одеало за Домашни Любимци, Ретро Американски Флаг, 3D Дизайн, с Принтом Лапи, Меки Пухкави Завивки, Наметала за

BGN 9.99

Брой продукти
На склад

✔️ Размер : Одеяло за домашни любимци, различни цвята и 3 размера - S (23,6 "x 15,7"), M (23,6 "x 15,7"), L (39,4 "x 27,6")Те са подходящи за кучета от всички размери, котки, кученца или котенца.Моля, проверете размера, преди пускането на поръчката. ✔️ Мек материал : Изработен е от висококачествени плюшени полиестерен плат, ультрамягкий, приятен на допир, топъл и лек, лесен за почистване и поддръжка, подходяща за целия сезон. ✔️ Отлично лакомство за домашни любимци : с тези супер уютно одеало вашият домашен любимец ще се чувстват в по-голяма сигурност.Вашият малък приятел ще се постоянно да се гушне до него, в студените дни.В допълнение към това, одеало, да защитите вашите автомобилни седалки по време на пътуване, за да защити вашия диван, легло, софу от надраскване или козината на домашни любимци. ✔️ Много приложения : Подходящ за отдих, като например пикник, къмпинг, плаж, пътуване.А когато остана у дома, можете да го използвате като покривала за мека мебел, климатик, кърпи за душ, одеала за сън, а може просто да го постави там, като на чудесна декорация на дивана или на леглото. ✔️ Специален дизайн : Това одеяло за домашни любимци с 3 D красиви отпечатъци от лапите на другата страна, тя може да се превърне в незабравим подарък за вашите деца.Вашите домашни любимци ще го харесат.Спецификация : 3 размер-S (23,6 "x 15,7"), M (23,6 "x 15,7"), L (39,4 "x 27,6"). Моля, проверете размера, преди пускането на поръчката.Мек материал - Изработен от висококачествени плюшени полиестерен плат.Ультрамягкая, уютна, приятна на допир, топло и с лек, лесен за почистване и поддръжка, подходяща за целия сезон.Съвети-Омекотител можете да добавите вода, за да се омекоти одеяло, за да изсъхнат на слаб огън, без да се гладьте и не се използва белина.

Други функции

Най-добри сделки