.

.

Allenjoy 68 x 45 Розово Злато, на Фона честита Нова Година 2023, Празнични Аксесоари за Декорация на партита, дай ми една Целувка в Полунощ, Фон за Снимки, Подпори за Фотобудк?

Allenjoy 68 x 45 Розово Злато, на Фона честита Нова Година 2023, Празнични Аксесоари за Декорация на партита, дай ми една Целувка

BGN 13.33

Брой продукти
На склад

68 см x 45 см (Ш) x (В) - Изработена от лек плат с ръчно обработени ръбовеМашинно пране - студен деликатен цикъл, дръж се да изсъхне. Достатъчно устойчив за продължителна употреба както на закрито, така и на улицата.ИЗРАБОТЕН е от висококачествена смес от 100% полиестер и шелковистого сатен.Много по-здраво от винил или хартия.ХАРАКТЕРИСТИКИ - Оригинален дизайн.Ярки цветове, изчистени линии и ясен образ.Осигурява елегантен външен вид и мекота на копринено на допир!.ПРЕДИМСТВА - ☆ Оригинален дизайн : Всеки фон е уникален, разработена от професионален дизайнер себе си. ☆ Потребителско обслужване : Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени) ☆ Бърза доставка. ☆ Безгрижен 30-дневна политика за връщане на Allenjoy и приятелско обслужване на клиенти. ✦Материал : ✦полиестер Econ (обновена) ✦Характеристики : ✦ е Изработена от висококачествен полиестерен плат с ръчно обработени ръбове, за да се предотврати разкъсване.Моющийся водоустойчив материал Allenjoy, лесно се поддържат чисти.Компютърно цифрови печатни фон с ярък цвят, богат модели, реалистичен.Картината е ясна, стереоощущение силно.Той е идеален за всяка професионална или лична фотография.Може да се използва в много ситуации, като съвместно събитие, събитие, абитуриентски бал, сватба, работа, всички големи събития или декорации и т., ✦Забележка : ✦ 1.In за да се улесни транспортирането и опаковката, ще бъде изградена текстилен фон на пратката, в резултат на което се образуват гънки.Не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването.Моля, прогладьте тыльную страна на изделия парна ютия, за да премахнете гънки, и прокатайте ги от 2 до 5 дни, за да се бръчки са били почти незабележими. На фона стойка в комплекта не са включени. Има известна разлика в цвета на печат, моля, разберете. ✦Тунинг : ✦ Моля, изпратете ни вашите подробна персонализирана информация чрез съобщение.Ние ще ви изпратим потвърждение за потвърждение.Когато всичко ще бъде наред, вие ще получите линк за поръчка. ✦Алленджою има какво да каже : ✦ Здрасти, приятел, Ние ценим търговски опит на всеки от нашите клиенти и се гордеем с удовлетвореност на нашите клиенти.Въпреки това, поради ограничена енергия, не сме взели под внимание на удовлетвореността на всеки клиент.

Други функции

Най-добри сделки