.

.

Държач за нож от аниме Лармуроки - Поставка за демонстрации на оръжия с диагонал 2,7 инча, стойка за мини-самурайского меч (2,7 в 1 опаковка)

Държач за нож от аниме Лармуроки - Поставка за демонстрации на оръжия с диагонал 2,7 инча, стойка за мини-самурайского меч (2,7 в 1 опаковка)

BGN 4.53

Брой продукти
На склад

?[Неща], изработени от висококачествена пластмаса, устойчив на надраскване и корозия ?[Няколко размера] 2. ?[Широкото използване на] Полк за демонстрация колекция от игри, Рафт-поставка за демонстрация метален модел на пистолет-нож. ?[Изборът на подарък] Това е идеален подарък за феновете на аниме, които обичат събирането и показваме някои стоки, свързани с анимация, като модел на меча demon slayer, нож Apex Легенди Призрак Кунай, модел меча Monster Hunter World и т., ?[Гаранция за сервизно обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, 100% връщане или подмяна ще бъдат подкрепени, ако не са доволни. ?[Неща], изработени от висококачествена пластмаса, устойчив на надраскване и корозия. ?[Няколко размера] 2. ?[Широкото използване на] Полк за демонстрация колекция от игри, Рафт-поставка за демонстрация метален модел на пистолет-нож. ?[Изборът на подарък] Това е идеален подарък за феновете на аниме, които обичат събирането и показваме някои стоки, свързани с анимация, като модел на меча demon slayer, нож Apex Легенди Призрак Кунай, модел меча Monster Hunter World и т., ?[Гаранция за сервизно обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, 100% връщане или подмяна ще бъдат подкрепени, ако не са доволни.Притежателят на меча от аниме.

Други функции

Най-добри сделки