.

.

Начало Декор Cabilock Минималистичен Начало Декор с Декоративен Хранилище от Ковано Желязо, Модерен Размер Рафтове Органайзер Голям Багажник Куки Притежателя Бяла, С?

Начало Декор Cabilock Минималистичен Начало Декор с Декоративен Хранилище от Ковано Желязо, Модерен Размер Рафтове Органайзер Голям Багажник

BGN 13.05

Брой продукти
На склад

Идеалното решение за съхранение на вещите във всяко помещение на стената спални, кухня, офис, спалня, кухня, всекидневнаЗдрави метални куки помагат за съхраняване на ключове, каишки, градински инструменти и други малки предмети.Лесно се монтира на всяка стена, с помощта на подходящи крепежни пирони (не са включени в комплекта).Можете да поставите на рафт канцеларски материали, книги, малки растения в саксии, бижута и други дребни елементи.Идеалното решение за съхранение на вещите във всяко помещение на стената спални, кухня, офис, спалня, кухня, всекидневна.Здрави метални куки помагат за съхраняване на ключове, каишки, градински инструменти и други малки предмети.Лесно се монтира на всяка стена, с помощта на подходящи крепежни пирони (не са включени в комплекта).Можете да поставите на рафт канцеларски материали, книги, малки растения в саксии, бижута и други дребни елементи.Списък на пакетите 1 x рафтове за съхранение на Функции - Идеалното решение за съхранение във всяка стая на стената в спалнята, кухня, офис, хотел, кухня, хол висящи стелажи за съхранение. - Цвят : Бял, черен рафтове за съхранение с куки. - Материал : декоративни скоби за рафтове от дърво и желязо. - Размер : окачен на притежателя 35,5 x 12 x 16,5 виж - Лесно се инсталира на всяка стена, с помощта на подходящи крепежни пирони (не са включени в комплекта) монтиране на багажник за съхранение. - Солидни метални куки помагат да организирате ключове, каишки, градински инструменти и други малки предмети. - Можете да поставите на рафт канцеларски материали, книги, малки растения в саксии, бижута и други дребни елементи.Описание на продукта чудесно за декор на стени и съхранение, както и спестяване на повече места в една тясна стая.Този предмет може да се използва като рафт или като украшение.Оборудван с рафтове кант от дърво и метална метална мрежа за надеждно съхранение на вашите вещи.

Други функции

Най-добри сделки