.

.

Електронен Физиотерапевтический Рехабилитационен под Наем LUNEZY, Регулируем Крак Симулатор За Рехабилитация След Инсулт, Симулатор за Тренировка на Ръцете и Крака?

Електронен Физиотерапевтический Рехабилитационен под Наем LUNEZY, Регулируем Крак Симулатор За Рехабилитация След Инсулт, Симулатор за

BGN 35.41

Брой продукти
На склад

★ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ УПРАЖНЕНИЯ с ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЕДАЛА на : движенията на ръцете и краката, физиотерапевтический и рехабилитационен под наем, мобилни треньор с пасивна подкрепа, мотор цикъл движения за предотвратяване на тромбоза на дълбоките вени и инфекции на пикочните пътища; подобри гъвкавостта на ръцете и укрепване на мускулната сила ★ ИНТЕЛИГЕНТЕН АНТИСПАЗМ : когато потребителя възниква спазъм, машината спира автоматично и дава заден ход.При три последователни спазми или работното въглища по-малко от 15 ° машина ще престане да се върти, за да защити крайник на потребителя. ★ РЕГУЛИРУЕМО СЪПРОТИВЛЕНИЕ за ИНДИВИДУАЛНИ УПРАЖНЕНИЯ : Лесно регулиране на нивото на съпротива за индивидуално изпълнение на упражнения.Отлично упражнение с ниско напрежение за начинаещи е идеален за рехабилитация след операция или травма. ★ СТАБИЛНА структура : Триъгълна структура, по-висока носеща способност, голяма стабилност, с нескользящими крака, което го прави по-стабилна и сигурна. ★ На много НИВА за регулиране на височината : да регулира по височина, отпред и отзад, може да се регулира в съответствие със собствените си нужди, което ви осигурява най-добрия опит на рехабилитация и фитнес.Тя е лесна за използване и е подходяща за хора от различни възрасти. ★ ИНТЕЛЕКТУАЛНИ УПРАЖНЕНИЯ с ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЕДАЛА на : движенията на ръцете и краката, физиотерапевтический и рехабилитационен под наем, мобилни треньор с пасивна подкрепа, мотор цикъл движения за предотвратяване на тромбоза на дълбоките вени и инфекции на пикочните пътища; подобри гъвкавостта на ръцете и укрепване на мускулната сила. ★ ИНТЕЛИГЕНТЕН АНТИСПАЗМ : когато потребителя възниква спазъм, машината спира автоматично и дава заден ход.При три последователни спазми или работното въглища по-малко от 15 ° машина ще престане да се върти, за да защити крайник на потребителя. ★ РЕГУЛИРУЕМО СЪПРОТИВЛЕНИЕ за ИНДИВИДУАЛНИ УПРАЖНЕНИЯ : Лесно регулиране на нивото на съпротива за индивидуално изпълнение на упражнения.Отлично упражнение с ниско напрежение за начинаещи е идеален за рехабилитация след операция или травма. ★ СТАБИЛНА структура : Триъгълна структура, по-висока носеща способност, голяма стабилност, с нескользящими крака, което го прави по-стабилна и сигурна. ★ На много НИВА за регулиране на височината : да регулира по височина, отпред и отзад, може да се регулира в съответствие със собствените си нужди, което ви осигурява най-добрия опит на рехабилитация и фитнес.

Други функции

Най-добри сделки