.

.

DUDUPE Котешки Чешма за Вода и Филтър Купа от Неръждаема Стомана във Вътрешността на 2Л/67 грама, Диспенсер за Пиене Коте, Кученце в Помещение с Автоматична Филтър за Ма?

DUDUPE Котешки Чешма за Вода и Филтър Купа от Неръждаема Стомана във Вътрешността на 2Л/67 грама, Диспенсер за Пиене Коте, Кученце

BGN 9.07

Брой продукти
На склад

Нашият диспенсер за котки чешми има по-голям капацитет - 67 грама, за да не се добавя вода всеки денЗамяна система с множество филтри, филтри за боклук, като кожа, премахва неприятната миризма и замърсяване, а също така осигурява на вашия домашен любимец на прясна вода.Постоянна циркулация на водата е напълно интегриран с йони на кислорода, и циркулационни богата на кислород вода, естествено, е полезна за вашия домашен любимец.Свободно течаща вода привлича вниманието на вашия домашен любимец, кара го да пие повече вода и да поддържа хидратацията и здраве, предотвратяване на заболявания на пикочните пътища и бъбреците.Нашата пиенето за домашни любимци с интелигентни записки за недостига на вода, за предотвратяване на сухото гори без вода.Универсален ABS-филтър. Нетъкан филтър памук : филтрира малки чужди вещества.Смола : Филтрират тежки метали.Активен въглен от черупки от кокосови орехи : Филтрира качеството на водата за премахване на миризмата. Нетъкан филтър памук : филтрира малки чужди вещества.Универсален ABS-филтър-бокс.Четка за почистване 2. смола за филтриране на тежки метали; 3. активен въглен от черупки от кокосови орехи за филтриране на качеството на водата за премахване на миризмата. 【Материал от неръждаема стомана 304】 Не съдържа BPA, безопасни за съдомиялна машина и дезинфекционного гардероба си, не ръждясва, по-стегната, по-безопасни, трайни, предвижда санитарна и здравословна питейна вода за вашата котка, котенце, зайче, кученце.Лесно се инсталира, да се отстранява и за почистване. 【Безшумен помпа】 Звукови децибелы тихи водна помпа при работа не нарушават ежедневните си навици и не се притеснявайте за това, че котката ви се страхува, за да осигури комфортни условия. 【Най-добрия подарък за ВАС и ВАШИЯ домашен любимец】 Циркулационни вода увеличава площта на контакт с въздуха, за да се осигури повече кислород.Ако на вашия домашен любимец, не ми харесва тази купа или имате някакви проблеми с използването на продукта, моля, свържете се с нас за решение, което да ви удовлетвори.

Други функции

Най-добри сделки