.

.

Автоматично открыватель плъзгащи врати Happybuy с тегло 1400 килограма с 2 дистанционни управления дистанционно управление, Комплект от оборудване за управление на пор?

Автоматично открыватель плъзгащи врати Happybuy с тегло 1400 килограма с 2 дистанционни управления дистанционно управление, Комплект

BGN 10.67

Брой продукти
На склад

Модел : SGO-8806 Източник на захранване : 110 vac, 60 Hz.Скорост на преместване на порта : 43 метра/мин, 13 м / мин. Максимално тегло на вратата : 1400 кг / 600 кг. Обхват на дистанционното управление : на 100 фута / 30 метра Честота на въртене на двигателя : 66 об/мин. Изходна мощност : 370 W. Височина на изходящия вал : 48 мм. на Изходния въртящ момент : 16 Н. Работен цикъл : S2, на 15 минути.Мощен двигател от чиста мед : Открыватель плъзгащи врати е оборудван с тихо двигател с мощност 370 W, висока ефективност и е в състояние да се движат врата с тегло 1400 килограма със скорост от 43 метра в минута.Той е здрав и водоустойчив корпус, който предпазва от корозия и прах. основа височина 9 см предпазва устройството за отваряне на вратата от потапяне във вода по време на силен дъжд.Накиснете всички условия и нека вратата се отвори. Дистанционно управление : Нашите електрически открыватель портата е с две дистанционни управления дистанционно управление и можете да управлявате отварянето, затварянето и спиране на врати от разстояние 100 фута натискане на бутон.В комплекта са включени два бутона за ръчно отключване в случай на прекъсване на захранването.Способността да се отварят и затварят цялата имате на дланта си.Надеждност, на която можете да се доверите, когато тя ще се нуждае най-много.Сигурен и добре обмислен дизайн : двигател е снабден с термозащита, а глад на двигателя може да се регулира по време на работа, за да се предотврати претоварване на двигателя.Благодарение на технологията за откриване на препятствия порта да се спрат, и е разположена на заден ход, ако ще се натъкне на препятствие по време на затваряне или отваряне.Лесна инсталация : Ние осигуряваме на робота верига с дължина 20 фута, и всичко необходимо за инсталация на оборудването е включено в комплекта на доставката.В ръководството за инсталиране ще са ви дадени подробни инструкции.В комплекта са включени шестостенния ключ.Всичко, което ви трябва за подготовка на врата на работа, предварително опаковани.Пригответе се да се насладите на удобство и уют, както никога преди.Задължително условие за плъзгащи врати : Нашият механизъм за отваряне на врата с движени с вериги е съвместим с всички видове плъзгащи врати, лесно отговарящи на нуждите на частни домове, търговски сдружения, училища, хотели, ферми, ферми и много други.

Други функции

Най-добри сделки