.

.

ABOOFAN 5 бр. Яйца от стиропор Великденски Кръгли Яйца От Стиропор Форми за яйца, Великденски Украси За яйца Украса (Бял 15 см)

ABOOFAN 5 бр. Яйца от стиропор Великденски Кръгли Яйца От Стиропор Форми за яйца, Великденски Украси За яйца Украса (Бял 15 см)

BGN 5.32

Брой продукти
На склад

Идеални яйца със собствените си ръце за великденски занаятихубаво прекарайте време със семейството си. донесе много повече радост на семейството си.Великденски яйца от стиропор. за трайно и устойчиво използване.Великденски яйца от Стиропор.Широко се използва в сватбена филмов, Хэллоуине, Коледа, Великден, празник на реколтата, фестивал на духове и различни играчки аксесоари и плънка.Великденски яйца от Стиропор.Това продуктът е произведен от висококачествен материал със здрава конструкция за продължителна употреба.Дизайн могат свободно да се произвежда всякакви други проекти.Идеални декоративни аксесоари за Великден, на фестивала и на други дейности. добър подпори за вашия празник или парти.Великденски яйца от Стиропор.Рисувани яйца със собствените си ръце Великденски декор от цели яйца за детски фестивалния и бродерия. Идеални яйца със собствените си ръце за великденски занаяти. хубаво прекарайте време със семейството си. донесе много повече радост на семейството си.Великденски яйца от стиропор. за трайно и устойчиво използване.Великденски яйца от Стиропор.Широко се използва в сватбена филмов, Хэллоуине, Коледа, Великден, празник на реколтата, фестивал на духове и различни играчки аксесоари и плънка.Великденски яйца от Стиропор.Това продуктът е произведен от висококачествен материал със здрава конструкция за продължителна употреба.Дизайн могат свободно да се произвежда всякакви други проекти.Идеални декоративни аксесоари за Великден, на фестивала и на други дейности. добър подпори за вашия празник или парти.Великденски яйца от Стиропор.Рисувани Яйца със собствените си ръце Великденски Декор от Цели яйца за детски Фестивалния и Бродерия.Описание на Яйца от стиропор, Великденски Кръгли яйца от стиропор, Форми за яйца, Украса за великденски яйца, декоративни елементи - Цвят : бял - Материал : пяна Размер : . опаковка 15 см, включително 5 x подпори.

Други функции

Най-добри сделки