.

.

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис по Номера Комплекти, Пълна Тренировка Кристал Кристал Бродерия Картини, Изкуство, Занаят за Домашен интериор на Стените Подаръ?

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис по Номера Комплекти, Пълна Тренировка Кристал Кристал Бродерия Картини, Изкуство, Занаят за Домашен

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

SUPER FLASH DIAMONDS - Кръгла брилянтен Magic cube съдържа 17 секции и никога не потускнеет, той е за по-ярки и искрящи от диаманти от смолаHD ПЛАТНО - платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност е водоустойчив и има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да се запази фигура лепкава, а скъпоценни камъни ще се държа, така че ще ви бъде по-лесно да завърши фигура.ЗЕЛЕНА глина - на околната среда термоплавкая залепваща паста достатъчно лепкава, за да се придържаме скъпоценни камъни. ДЪЛГОСРОЧНО запазване - Готов проект може да се съхранява повече от 20 години. Идеален за декорация на хола или спалнята.Направи си сам - диамантена живопис със своите ръце може да подобрите своите практически умения, и да стане добро свързващо звено за семейството.Забавни подаръци за вашите родители, деца, приятели и колеги.SUPER FLASH DIAMONDS - Кръгла брилянтен Magic cube съдържа 17 секции и никога не потускнеет, той е за по-ярки и искрящи от диаманти от смола.HD ПЛАТНО - платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност е водоустойчив и има гладка текстура, самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да се запази фигура лепкава, а скъпоценни камъни ще се държа, така че ще ви бъде по-лесно да завърши фигура.ЗЕЛЕНА глина - на околната среда термоплавкая залепваща паста достатъчно лепкава, за да се придържаме скъпоценни камъни. ДЪЛГОСРОЧНО запазване - Готов проект може да се съхранява повече от 20 години. Идеален за декорация на хола или спалнята.Направи си сам - диамантена живопис със своите ръце може да подобрите своите практически умения, и да стане добро свързващо звено за семейството.Забавни подаръци за вашите родители, деца, приятели и колеги.Диамантена живопис със собствените си ръце - това са нови-популярните продукти.Това, което виждате на снимката, перфектно, много живи и невероятно.Производственият процес е прост, за неговото завършване, можете да прекарват по-малко време.Неговото изящно даряват на приятели и близки, за да изразят добри пожелания.Просто дръж го на стената, това ще направи вашата стая и вашия свят още по-красива. Отворете кутията и проверете специални инструменти за рисуване диаманти. Консултирайте се с таблицата под платното, за да намери подходящ диамант magic cube.

Други функции

Cube Diamond Size:
0.1inch
Note:
1. The diamond inedible, do not let children play in order to avoid accidents such as swallowing. :
2. Drawing need to be kept clean, Otherwise, the adhesive strength is affected :
3. Diamond painting is easier than cross stitch, and more beautiful. It is easy for anyone without knowledge of drawing to fulfill a classic artwork. So enjoy making it! :
Най-добри сделки