.

.

Магнитен държач за маркери, сухо изтриване CASEBOT, държач за писалка и ластика за дъски, органайзер за съхранение на картонени чаши за моливи в магнит за офиса, дома, х?

Магнитен държач за маркери, сухо изтриване CASEBOT, държач за писалка и ластика за дъски, органайзер за съхранение на картонени

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Силни магнити : надеждно прикрепен към метална повърхност без приплъзване и паданеСпестете място, запазвайте ред. (Забележка : в комплекта не са включени само държач за химикалка и гума. Регулируеми прегради : може да се отстранява и се поставя в различни гнезда за промяна на размера на клон.Достатъчно място за съхранение, за да се настанят 12 стандартни маркери, сухо изтриване, ако премахнете разделител.Висококачествен материал : Този здрав държач за маркери, изработен от ABS пластмаса с магнитна заден панел, се вписва във всеки офис интериор, елегантен като елиминира проблемите с изгубени дръжки.Универсално приложение : да се Съхранява на сухо гума, молив, бележник и други канцеларски материали, тяхното може да се прилага на много елементи, като например на хладилника, бяла дъска, гардероб, нощно шкафче, контейнери и други магнитни повърхности, които са идеални за домашна или офис употреба.Лесен за почистване : Пластмасов магнитен държач за бяла дъска е водоустойчив.Го изплакнете във вода и почистете случайни следи, сбрызнув средство за почистване на маркери за бяла дъска. (Забележка : не е подходящ за стъклени панели и други повърхности, не са произведени от метал.

Други функции

Най-добри сделки