.

.

DOITOOL 2 бр. Инструмент за събиране на плодове, Инструмент за събиране на реколтата, Кошница за събиране на плодове, за събирането на круша, череша (оранжево, стълб в ко?

DOITOOL 2 бр. Инструмент за събиране на плодове, Инструмент за събиране на реколтата, Кошница за събиране на плодове, за събирането

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Премиум качество】- Тези кошници за събиране на плодове, произведени от висококачествена въглеродна стомана, здрав и издръжлив на употреба 【Лесен монтаж】-Лесно да се подбират, са идеалното средство за събиране на плодове в градината, много сигурен и издръжлив.Лесен за използване и инсталиране, можете да го прикачите към писалката за събиране на плодове в различна надморска височина.Удобен инструмент за събиране на плодове, практичен и устойчив за продължителна употреба. 【Широко приложение】- Тази корона за събиране на плодове е подходяща за събирането на много плодове : ябълки, авокадо, портокали, сливи, нектаринов, праскови, лимони и много други! лесно изваждайте сочни пресни плодове и да ги събират с помощта на кошници за събиране на плодове с възглавница. 【Е безопасна за употреба】-Практичен инструмент за събиране на плодове, който дава възможност за събиране на плодове, не се движи нагоре по стълбата, без да вредят на дърво. 【В комплекта са включени】- 2 кошници за събиране на плодове. (Забележка : Корона за избор на плодове, в комплект не е включена полюс).Описание на Инструмента за избор на плодове предоставя най-надеждни начини за закрепване от всички инструменти за избор на плодове.Здрава лек дизайн позволява да го използвате в продължение на дълго време и ще ви позволи да се събира с часове, без да изпитват умора.Характеристики - Цвят : оранжев - Материал : полипропилен Размер : прибл. 25,5x10,5x10,5 см/10,02x4,13x4,13 инча - Удобен инструмент за събиране на плодове, практичен и устойчив за продължителна употреба.- Лесно се подбират, са идеалното средство за събиране на плодове в градината, много сигурен и издръжлив.- Можете да го прикачите към писалката за събиране на плодове на различна височина.- Корона за събиране на плодове (шест в комплекта не са включени), подходяща за дома, градината, парка, стопанство, градина и т. - Чудесен инструмент за служителите на градина, много е удобен и практичен за употреба.Пратката включва 2 x приспособления за събиране на плодове, приспособление за прибиране на реколтата, кошница за събиране на плодове, за събирането на круша, череша (оранжев цвят, стълб в комплекта не са включени).

Други функции

Най-добри сделки