.

.

Donfri 6 Двойки Овлажнители Ръкавици На Нощ за Детски Памучни Ръкавици от Екзема Лосион Ръкавици за Сухи Ръце, Ръкавици с чувствителни на Допир с пръстите си За Сън (XS)

Donfri 6 Двойки Овлажнители Ръкавици На Нощ за Детски Памучни Ръкавици от Екзема Лосион Ръкавици за Сухи Ръце, Ръкавици с

BGN 15.83

Брой продукти
На склад

Памук 【Ефективно хидратиране】Възли козметични ръкавици от 100% памук, хипоалергенни, леки, дишащи и удобни, те помагат за задържане на влагата и запазват ръцете си хидратирана, нежна и гладка. 【Съвместимост със сензорен екран】палеца и показалеца са изработени от высокочувствительного проводящ материал, така че можете да докоснете екрана на вашия телефон, таблет или друго интелигентно устройство, без да махате ръкавици, по време на грижа за ръце или за спа процедури.Освен това, екранът няма да бъде испачкан. 【Ръкавици Good Night】 Нанесете лосион и носете ги за една нощ.Те осигуряват дълбок, проникващ грижи за суха и напукана кожа, хидратиращ и начин на ръцете по време на сън.Те също така не оставя петна върху постельном бельо. 【Облекчава дразнене и омекотява】 Продължителна употреба на овлажняващи ръкавици, за да се омекоти си ръце и оздоровит кожата.Те са идеални за страдащите от алергии, суха ръка, мозолистых четки или чупливи нокти. 【Безшевни трикотаж】 По-удобни, отколкото други пришити ръкавици, еластични маншети вътрешен подолом предпазват от контакт дъвка с кожата.Той също няма да предизвика триене и дразнене, което я прави идеална за хора с чувствителна кожа.

Други функции

Най-добри сделки