.

.

faruijie Стоматологични Полиращи Ленти От Неръждаема Стомана - Стоматологични Абразивни Ленти От Неръждаема Стомана, Файл За зъбите 4 ММ, Двустранни Многократна употр?

faruijie Стоматологични Полиращи Ленти От Неръждаема Стомана - Стоматологични Абразивни Ленти От Неръждаема Стомана, Файл За зъбите

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?【Функция】 : Метална лента за финала полиране се използва за различни възстановявания на зъбите, межзубной шлайфане и полиране ?【Висококачествени материали】 : стоматологичен полиране на неръждаема стомана, изработени от метал, дълъг експлоатационен живот. ?【Повторно използване на】 : метална четка за полировальную лента може да се използва при висока температура и високо налягане за лесна повторна употреба след употреба. ?【Специална конструкция】 : всяка пила за зъби се състои от частици с различни размери за да отговарят на различните нужди. ?【Лесна употреба】 : При отстраняване на обледеняване първо място нешлифованную част в средата на wheelhead апликации в празнина между зъбите си, след това преместете на шлифоване част към частта, която трябва да се полират, а след това отшлифуйте си назад-напред (бъдете внимателни, за да не навреди на ръцете или на венците). ?Описание : Чистовая полиране на зъбни абразивни ленти от неръждаема стомана изпълнена с алуминий с покритие, а на повърхността се състои от големи и малки частици, които могат да отговорят на различни нужди и полиране на шлифовке.Метален материал от неръждаема стомана е здрава и многоразов при висока температура и налягане.Ако на вас също ви притеснява проблеми със зъбите, не се колебайте да го купя сега. ?Характеристики : Цвят : както е показано Материал : неръждаема стомана Метален единичен размер на продукта : 4 * 150 мм Размер на опаковката : 35 * 175 mm Тегло : 0,35 грама ? на Помещение включва : 12 х стоматологични абразивни ленти от неръждаема стомана (двустранен) ? Съвети : При употреба на продукта по-добре да носите ръкавици, за да не се нарани ръцете си, и бъдете внимателни, за да не навредят на венците при шлифовании.

Други функции

Най-добри сделки