.

.

Слънчеви щори за улица, на 300 led розовите завеси на прозореца за декор на Ден, Свети Валентин, 8 режима на USB или на слънчева батерия Водоустойчива IP65, свети Валентин з?

Слънчеви щори за улица, на 300 led розовите завеси на прозореца за декор на Ден, Свети Валентин, 8 режима на USB или на слънчева

BGN 11.20

Брой продукти
На склад

【Се захранва от слънчеви батерии и USB батерия за вътрешно/ външно използване】 Тела Solar moon Star разполагат на открито слънчев панел и USB порт за зареждане, които могат да работят от 8 до 12 часа при пълно зарежданеРегулираща се на 180 градуса соларен панел за оптимално излагането на пряка слънчева светлина.USB интерфейс за зареждане може да допълни работата, в дъждовни дни или при слаба слънчева светлина.Слънчеви led светлини на открито е водоустойчив като навес на вашата веранда или беседка за оформяне на ретро-бистра и приятна атмосфера на партито. 【8 интелигентни режими за дистанционно управление на 】 8 вида осветление режими, могат да се прилагат в различни случаи.Красиви, ярки и лъскави режими на осветление включват комбинирано, волнообразное, последователен, бавен блясък, лов / светкавицата, бавно отслабване, трептене / светкавица и постоянно включване.Просто натиснете ключа за включване / изключване, за да редактирате желания режим на осветление, функция за синхронизация и корекция на яркостта!. 【Лесна инсталация 】 Не се обръщай отделни гирлянди тела, докато не инсталирате основните, иначе гирлянди ще са склонни да се сворачиваться.Нагласете разстоянието между двата слоя на въжето с помощта на цип, за осветление изглеждаше по-добре, в зависимост от вашите нужди. 【Широко се използва】 идеално за декорации в различни случаи, като например градина, двор, двор, комплект, на сцената.Или различни фестивали, като в Деня на Св. Валентин, Коледа, коледно парти, на стената в деня на сватбата и т., и много други, създава романтична атмосфера тъмна нощ. 【И перфектно сервизно обслужване】 : Всички продукти са строго проверяват, преди да бъдат изпратени.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ще ви окажем помощ за първи път.Намерете хоризонтална основна тел, а след това постепенно распутывайте всяка капка. Прикрепете слънчеви панели към основата и поставете я отвън или на стената. При първото използване дистанционно управление можете да използвате направени прозрачни подложки. При използване на дистанционно управление избягвайте поставянето на препятствия в обсега на дистанционното управление.

Други функции

Най-добри сделки