.

.

Beautyflier Опаковка от 2 Бирени притежателите на държач за чаши за вино, Акрилни Чаши за Вино, Бира, кафе и напитки, държач за напитки в банята (черен, 2 бр.)

Beautyflier Опаковка от 2 Бирени притежателите на държач за чаши за вино, Акрилни Чаши за Вино, Бира, кафе и напитки, държач за напитки

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Картон с най-високо качество, 100% годни за рециклиранеИма три цвята, които са подходящи за вашата душ стена.Този държач за чаши, подходящи за различни видове стъклени чаши и могат да се настанят бирени бутилки, чаши за еднократна употреба, кутии, пластмасови бутилки, чаши за вино, няколко кафе чаши, газирана вода. ★ ОТПУСНЕТЕ се В ЛУКС - Прикрепете държач за напитки към бортику баня и се съхранява в него своята любима бира или вино.Поглезете себе си след дълъг работен ден да пие вино, бира и сода, не от страх, че тя ще падне или запачкается сапун. ★ Използвайте този поставка за чаши в банята, за да държи бутилка с вода и сапун и шампоан с главата надолу да се излива остатъци от бутилка.Това е много подходящ, за да се мотае луфа, за да изсъхне след душа.Моля, ОБЪРНЕТЕ внимание : НЕ се МОТАЕ ТЕЖКИ НЕЩА!!. ★ ПЕРФЕКТЕН подарък за любител на БИРА / ВИНО - определено ще е любител на бира и вино е по-приятно по време на вземане на душ.Това трябва да бъде огромна изненада за членовете на семейството и приятелите си, обичат вино.Не мога да пропусна това!. ★ ИНСТАЛАЦИЯ – 1. Намерете равна суха повърхност на стените и подсушете с почистете я. Нанесете предложената УКВ-лента в задната част на скарата. Прикрепете го към стената, хоризонтално и равномерно натиснете. Оставете да изсъхне и изчакайте 24 часа.След това вземете своя ЗДРАВ поставка за чаши и се насладете на вино, бира или газирана вода в душ-кабината. ★ Картон с най-високо качество, 100% годни за рециклиране.Има три цвята, които са подходящи за вашата душ стена.Този държач за чаши, подходящи за различни видове стъклени чаши и могат да се настанят бирени бутилки, чаши за еднократна употреба, кутии, пластмасови бутилки, чаши за вино, няколко кафе чаши, газирана вода.

Други функции

Най-добри сделки