.

.

M MOOHAM Подаръци за Деня на Майката за майки и баби, Гривни от Ахат/Аметист/Императорското яспис, за Жени, Момичета, Подаръци за Деня на Майката, за майка от дъщеря ми, П?

M MOOHAM Подаръци за Деня на Майката за майки и баби, Гривни от Ахат/Аметист/Императорското яспис, за Жени, Момичета, Подаръци за Деня на

BGN 6.00

Брой продукти
На склад

Лек и удобен, можете да ги носите на работа, да играят или в ежедневния животНе се притеснявайте за размер, той напълно е в регулация и е подходящ за вашите запястью.Подаръци за рожден ден.Подаръци за Деня на майката.Коледни подаръци. ❤ Подарък сестра си : Любовта между най-високата и най-ниската сестри е вечна.Това са добри идеи за подаръци, като подаръци на сестра ми от сестра, подарък старши сестра, подаръци малки момичета, подаръци невестке, подаръци сестра по душа.Покажете любовта си този сладък подарък на своята сестра, и тя трябва да се влюби в него!. ❤ Специален материал : Специално разработен M MOOHAM, този сестринский гривна е изработена от императорското яспис. Imperial яспис често съдържа силата на благословията, всеки императорски камък има уникалната размер и цвят, в света не може да има две еднакви гривни.Този сестринский гривна с класически дизайн във формата на сърце изразява най-силна любов между сестри, и техните сърца, винаги ще са свързани. ❤ Размер : Тази гривна във формата на сърце е изработен от царски камък 4 мм, регулируема гривна, която е подходяща за повечето жени и момичета-кристин.Това също е добра гривна за момичета, лесно се облича и да се свали, го е лесно да се прекъсне. ❤ Изискана опаковка : Този сестринский гривна опаковани в изящната подарък кутия и, включително смислено поздравителна картичка, е идеален сестрите като специален подарък за деня на майката, Великден, рожден ден, Коледа и Нова година. ❤ Следпродажбено обслужване : Ние предоставяме 100% гаранция за удовлетворение, ако имате някакви въпроси за този подарък за сестра, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да реши проблема си.Любовта между майка и Дъщеря е вечна!.Независимо от това, колко далеч един от друг, сърцата ни ще бъдат винаги свързани.Това е много смислен подарък.Любовта си и благословенията си един към друг, дълбоко скрити в този маншет.Ахат винаги е била символ на красота, на щастие и неблагоприятно положение, аметист и често въплъщение на благородство, чистота; камък на императорското яспис и често носи в себе си силата на благословията; Леки и удобни, можете да ги носите на работа, игри или в ежедневието.Не се притеснявайте за размер, той напълно е в регулация и е подходящ за вашите запястью.

Други функции

Най-добри сделки